Straaltjezon
Image default
Horeca

Voor hippe cocktails ben je bij Bar Company aan het goede adres

Organiseer jij een feest of evenement? Dan zijn cocktails uitermate geschikt. Zeker de hippe cocktails van Bar Company. Bar Company is een bedrijf dat al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het verhuren van verschillende bar concepten op locatie. Waaronder dus cocktailbars. Je kunt dus wel stellen dat zij al genoeg ervaring hebben op het gebied van cocktails. Met deze ervaring hebben ze een aantal geweldige menu’s samengesteld. Het is overigens ook mogelijk een eigen menu samen te stellen.

Wat is er allemaal mogelijk?

Bij Bar Company is niks te gek. Maar het is natuurlijk lastig om zelf een goed gebalanceerd menu samen te stellen. Bar Company heeft een aantal menu’s opgesteld waar jij uit kunt kiezen. Op elk menu hebben ze sowieso één alcoholvrije cocktail staan. Ze hebben zelfs een compleet alcoholvrij menu. Op de Bar Company website kun je hun top 5 van lekkerste cocktails zien. Hiermee krijg je meteen een indruk van wat Bar Company te bieden heeft. Natuurlijk kun je ook zelf een menu maken. Bar Company koopt met plezier de benodigde ingrediënten. Ze testen zelfs even of de cocktails echt zo lekker zijn als dat wordt gezegd.

Hippe cocktails met een bar

Cocktails zijn natuurlijk niet compleet zonder een mooie bar erbij. Gelukkig ben je voor mooie bars bij Bar Company zeker aan het goede adres. Door de jaren heen heeft Bar Company een geweldig aanbod bij elkaar verzameld. Momenteel hebben zij zo’n 40 cocktailbars. Voor elk thema wel een passende bar. Robuust, modern, chique noem het maar op. Ze hebben zelfs verschillende tuk-tuks en bakfietsen! Kortom voor ieder wat wils.