Straaltjezon
Image default
Horeca

Cocktailshaker inhuren

Organiseer jij binnenkort een feest? Dan wil je natuurlijk dat je gasten daar nog lang over napraten. Of het nu een bruiloft is, een verjaardag, personeelsfeest of festival. Bij Bar Company kun je een ervaren en gepassioneerde cocktailshaker inhuren. Die levert gegarandeerd de wow-factor op die je zoekt!

Een cocktailshaker inhuren zorgt voor goed gezelschap

Een cocktailshaker huur je niet alleen in voor de drankjes. Je hebt iemand nodig die zorgt voor een goede sfeer. Gangmakers met een vlotte babbel om je gasten ter vermaken. Er zijn genoeg cocktailshakers die 100 cocktails uit hun hoofd kennen. Bij Bar Company vinden wij goed gezelschap pas écht belangrijk. Onze shakers hebben liefde voor cocktails, maar ze voelen zich ook verantwoordelijk voor het succes van jouw evenement. Met een van onze cocktailshakers weet je dus zeker dat je feest van de grond komt!

Cocktail catering

Bij Bar Company gaan we voor het totaalplaatje. Alles van A to en met Z. Dat is wat wij verstaan onder cocktail catering. We verhuren dus niet alleen shakers, maar ook mobiele cocktailbars en alle andere benodigdheden. We hebben zelfs unieke bars voor de meest populaire cocktails. Zo zijn er de Gin Tonic bar, Mojito bar en   Scroppino bar. Als je echt indruk wil maken, is er ook nog het cocktail laboratorium en onze rokende cocktails. Heb je een zakelijk feest of evenement. Dan zijn alcoholvrije cocktails wellicht een goed idee. Kortom, jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Jij regelt de plek, regelen de rest! Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie of vraag meteen de offerte aan!

https://www.barcompany.nl/

Gerelateerde artikelen

Anti muggenlamp voor op de camping

Voor hippe cocktails ben je bij Bar Company aan het goede adres