Straaltjezon
Image default
Vakantie

Volop genieten van de diverse landschappen van de Veluwe

Heeft u behoefte aan een gastvrij verblijf midden op de Veluwe? Plan dan een overnachting of weekendje weg in een hotel in Apeldoorn. Hier kunt u volop genieten van de diverse landschappen van de Veluwe. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan zit u bij Van der Valk Hotel Apeldoorn, de Cantharel, op de juiste plek! Met de landelijke sfeer en de moderne luxe komt u helemaal tot rust.

Hotel aan het bos

Het hotel grenst direct aan het bos en is dus ideaal voor fiets- en wandeltochten. Wilt u graag zoveel mogelijk ontdekken op de Veluwe? Dan heeft u geluk, want de diversiteit van de Veluwe zorgt voor verschillende plant- en diersoorten. Tijdens een wandeling of fietstocht kunt u bijvoorbeeld zomaar oog in oog staan met een wild zwijn of een ree. Kortom, bij Hotel de Cantharel in Apeldoorn krijgt u de kans om te genieten van de natuur én een gastvrij verblijf! En uw hond? Die is welkom!

Heerlijk lunchen met verse producten

Wilt u graag lunchen in Apeldoorn met verse en gezonde producten? Dan zal de menukaart bij Hotel Apeldoorn-de Cantharel u aanspreken. Hier staan verschillende klassieke en verfijnde gerechten op de kaart. U proeft heerlijke streekgerechten dankzij de groenten en kruiden uit eigen tuin en de samenwerking met leveranciers uit de regio. Als u graag zelf een kijkje wilt nemen in de moestuin van het hotel dan is dat geen probleem. Deze groenten- en kruidentuin is namelijk de trots van het hotel en tevens een Erkend Streekproduct! Hier komt u verschillende producten tegen die in de gerechten van het restaurant worden gebruikt.

Wilt u een keer onbeperkt lunchen? Dan kunt u bij ons Van der Valk Hotel in Apeldoornl van maandag tot en met vrijdag voor een scherpe prijs genieten van het lunchbuffet. U heeft de keuze uit verschillende kookstijlen en verse producten. Er worden voor u verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten klaargezet. Zo kunt u met het lunchbuffet direct genieten van uw lunch.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/

Gerelateerde artikelen

De verschillende aspecten van 2 soorten vakanties

Een natuurlijk vakantiehuis op het platteland van Spanje

5 Redenen waarom je Catania met een huurauto moet bezoeken