Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Op deze momenten kun je het beste beginnen met ontharen met een laser

Op deze momenten kun je het beste beginnen met ontharen met een laser

Met behulp van een laserapparaat is het mogelijk om lichaamshaar permanent te verwijderen. Dit is voor veel mensen een uitkomst, omdat ze dan niet meer hoeven te scheren. Vooral in de zomer is het fijn om altijd gladde benen te hebben. Maar wanneer kun je het beste beginnen met een behandeling? Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Winter

Als heb besloten om te beginnen met laserbehandelingen, kun je dat het beste doen in de winter. Het is belangrijk om de huid niet bloot te stellen aan zonlicht als je begint met laserbehandelingen. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door de donkere pigmentatie van het haar. Als de huid donkerder wordt, kan de laser nauwelijks onderscheid maken tussen het pigment van het haar en de huid. Ook is de kans groot dat de huid geïrriteerd raakt als het wordt blootgesteld aan zonlicht. Er bestaat dan de kans dat de huid verbrand en er hyperpigmentatie ontstaat. 

 

Vakanties

Als je in de winter op vakantie gaat naar een warm land, is het natuurlijk niet verstandig om te beginnen met laseren in de winter. Houd dus ook rekening met geplande vakanties. Als je spontaan op vakantie gaat tussen de behandelingen door, kun je overleggen met een specialist. Een specialist kan jou het beste adviseren over de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat de behandeling goed gaat. 

 

Laserapparaten 

Als je wil beginnen met laserbehandelingen is het dus het beste om dit in de winter te doen. Hiermee voorkom je irritaties en hyperpigmentatie. Ga je op vakantie? Overleg dan met een specialist wat de beste optie is. Wil je meer informatie over een professioneel ontharingslaser? Neem dan een kijkje op de website van Laservision en ontdek het assortiment. Voor advies kun je contact opnemen. 

https://www.laservision.nl/