Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over Magic Truffels

Alles wat je moet weten over Magic Truffels

Magische truffels, er schuilt een grote taboe op maar je zal er vast wel eens van gehoord hebben. Magic truffels zijn een van de meest bijzondere producten ter wereld. Er gaan verschillende verhalen de rondte over deze paddenstoel, positief én negatief. Maar wat is het nu precies? In deze blog gaan we je wat meer vertellen over magic truffels, hoe je het beste Magic truffels kan gebruiken en wat de voordelen zijn van microdosing. Je zult lezen dat het gebruik van Magic truffels helemaal zo’n slecht idee nog niet is.

 

De Magic Truffel

De Magic Truffel is een legale vervanger voor paddo’s. Magic truffels zijn een klasse van psychoactieve schimmels die de stoffen psilocybine en psilocine bevatten. Deze stoffen kunnen jou een andere blik op de realiteit geven. Het kan namelijk hallucinaties veroorzaken. Deze stoffen komen voor in meer dan tweehonderd soorten paddenstoelen. Bij overmatig gebruik van psilocybine en psilocine is de kans groot dat je in een trip terecht komt. De effecten die deze trip met zich mee brengen zijn gevoelens van angst of verwardheid. Neem daarom bij gebruik van Magic Truffels kleine doseringen. Dit wordt ook wel microdosing genoemd.

 

Microdosing op Magic Truffels

Microdosing kent vele gezondheidsvoordelen. Dit omdat met de methode microdosing kleine hoeveelheden Magic truffels wordt ingenomen. Hierbij neem je ongeveer 5% tot 10% van een normale dosis Magic truffels tot je. Met deze kleine hoeveelheid psilocybine zul je daardoor niet in een trip terecht komen en alleen de positieve effecten ervaren. We zullen in de onderstaande alinea wat dieper ingaan op enkele positieve effecten.

 

De gezondheidsvoordelen van Microdosing op Magic Truffels

Silicon Valley, de Amerikaanse technologiesector is al jaren in de ban van microdosing. Dat zit namelijk zo. Het is bewezen dat microdosing op Magic truffels een boost op je alertheid en creativiteit geeft. Dit heeft een positieve effect gehad om werk voering binnen deze sector. Ook kent microdosing nog vele andere gezondheidsvoordelen zoals:

 

  • Meer levensvreugde

  • Meer bravoure en doorzettingsvermogen

  • Minder stress en angstgevoelens

  • Verminderde depressiviteit

  • Minder last van stemmingswisselingen

  • Meer energie

  • Beter concentratievermogen

 

Ben je overtuigd en wil je nu zelf Magic Truffels kopen? Bezoek dan eens de website van Dutch Micro Dosing en bekijk het diverse aanbod.

 

https://dutchmicrodosing.com/