Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Online planten kopen

Planten kopen is iets wat je vroeger in het tuincentrum deed. Samen met een vriend of vriendin op pad om een lading planten te kopen en er je huis mee op te fleuren. Helaas is dit niet voor iedereen een feest. Wanneer je last hebt van hooikoorts, is een tuincentrum met veel diverse planten en bloemen niet de plek waar je wil zijn. Daarnaast zijn er ook mensen die geen tijd of vervoer hebben om naar een tuincentrum te gaan en grote planten te kopen. Vandaag de dag is het al een stuk makkelijker om extra gezelligheid in je huis te brengen met planten. Je kunt namelijk online planten kopen. Hier zitten, naast het feit dat je de deur niet meer uit hoeft, nog een aantal voordelen aan. Deze bespreken we in deze blog.

Plant- en pot opmaakservice

Bij een plant hoort natuurlijk een mooie pot. Deze moet vaak aangevuld worden, zodat de plant stevig blijft staan. Dit is niet altijd even makkelijk en kost ook behoorlijk wat tijd. Wanneer je online planten koopt, kun je ervoor kiezen om dit voor je te laten doen. Bij een partij als Fleurdirect werken ze bijvoorbeeld met een plant- en opmaakservice. Hier hoef jij je dus geen zorgen meer over te maken.

Niet goed? Stuur de plant terug

Veel mensen zien het online kopen van planten als vervelend doordat ze de planten niet kunnen zien. Koop je een plant in een tuincentrum, dan zie je de planten natuurlijk wel. Laat dit je echter niet weerhouden van het online kopen van planten. Je ontvangt jouw planten snel na het plaatsen van de bestelling en wanneer de plant toch niet helemaal aan de verwachting voldoet, kun je deze zonder problemen weer retourneren. In de meeste gevallen kan dit ook nog eens kosteloos. Maak je dus geen zorgen over het krijgen van slechte planten. 

Online planten kopen bij Fleurdirect

Zoals we net al benoemden, kun je planten online kopen bij Fleurdirect. Bij hun zie je overzichtelijk de verschillende planten. Deze bestel je in een klik en ontvang je al snel bij jou thuis. Met welke planten ga jij jouw huis opfleuren?

 

https://www.fleurdirect.nl/