Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Creëer een Ibizastijl bij je thuis

Ben jij ook zo fan van het eiland Ibiza? De Ibizastijl voor in huis wordt steeds populairder. Deze stijl kenmerkt zich door zonnige en lichte interieurs, waar veel gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen, luxe producten, veel kussens en plaids en prachtige details zoals schelpen of kralen. Wil jij deze stijl thuis creëren? Lees dan snel verder. Een aantal elementen mogen namelijk niet ontbreken.

De basis

Een Ibiza interieur begint met een witte basis. De huizen op Ibiza bestaat uit typische witte binnen- en buitenmuren gemaakt van leem of een leemafwerking. Om thuis ditzelfde effect te bereiken kun je de muren afwerken met witte leemstuc of leemverf. Kalkverf geeft ook een stoer effect, hierdoor worden de wanden wat minder glad en wat stoerder van structuur. Je kunt ook kiezen voor een verweerd behang met veel wit zoals een stoere betonlook. De witte basis zorgt voor een frisse, zomerse sfeer en het zorgt ervoor dat de Ibizastijl nog meer naar voren komt.

Natuurlijke materialen en elementen

Wil je de echte Ibiza stijl in huis halen? Ga dan bij het inrichten voor natuurlijke materialen en natuurlijke elementen zoals hangplanten, stukken hout, gedroogde bloemen, mooie houten meubels en noem het maar op. Een houten plafond is bijvoorbeeld ook een opvallend element in Ibiza huizen. Helaas kun je dit niet altijd in huis halen, maar een plafond met ornamenten is ook een mooi alternatief.

Mystieke kussens

Zachte stoffen en gouden details: met de kussens en bedlopers in Ibizastijl wordt jouw woon- of slaapkamer er één uit Duizend-en-een-nacht. Luxe materialen en handgemaakte details doen je wegdromen naar een exotisch oord.

Sprankelende accessoires

Sprankelende woonaccessoires zoals kaarshouders, lantaarns, kussen, krukjes en glazen mogen zeker niet ontbreken. Hiermee heb je in een handomdraai de perfecte boho sfeer in je interieur te pakken. Deze sfeermakers wil je hebben!

De geur van Ibiza

Er zijn zelfs verschillende geurstokjes die je het gevoel geven dat je op het Spaanse eiland bent. De huisparfums met tonen en noten van de zee, bloemen en bomen doen je denken aan de Mediterrane kust. Hiermee maak jij jouw Ibiza interieur af!

Ibizastijl woonaccessoires kopen

Wil jij weten waar jij 100% zeker kunt slagen voor een Ibiza interieur? Bekijk dan eens de webshop van Ibizamode. Op deze webshop vind jij alleen maar kleding en woonaccessoires in Ibizastijl. Zo hoef je niet honderden woonaccessoires te filteren, maar weet je zeker dat je snel slaagt voor de gewenste woonaccessoires die passen bij het interieur.

v

https://www.ibizamode.nl/nl/