Straaltjezon
Image default
Financieel

Koop goedkope bitcoins – waar te kopen goedkope bitcoins

Koop goedkope bitcoins is de buzzword vandaag, omdat meer mensen hebben gehoord dat deze valuta kan worden gebruikt voor online winkelen. Maar voordat je snel naar je dichtstbijzijnde online retailer of koop bij een online verkoopautomaat, zijn er enkele belangrijke dingen die je moet weten. Het is het beste als je eerst je onderzoek doet. Op deze manier zou je weten waar je goedkope bitcoins kunt krijgen. Hier zijn enkele tips om u te begeleiden over hoe u de beste deals krijgt voor deze virtuele valuta’s.

 

Wanneer u op zoek bent naar de beste plekken om goedkope bitcoins te kopen, zoek dan naar een verkoper met een goede reputatie. Kijk naar zijn of haar track-record. Zorg ervoor dat de serviceprovider hoge conversiepercentages heeft. Deze tarieven weerspiegelen het percentage kopers en verkopers die transacties maken met behulp van de valuta.

 

Een goede handelaar moet ook een beveiligd betalingssysteem kunnen bieden. Zoek naar een online winkel die alle belangrijke kaarten en betalingssystemen zoals PayPal en WorldPay accepteert. Zorg ervoor dat u het beveiligingscertificaat van de sites controleert. De meest beveiligde systemen zijn die die 128-bit SSL-codering gebruiken. Zoek naar een site die veilige betalingen kan garanderen. Dit betekent dat hackers geen toegang krijgen tot uw persoonlijke en financiële informatie.

 

Voordat u goedkope bitcoins koopt, acht u ook het Privacybeleid van de sites. Zoek naar een die duidelijk schetst hun privacybeleid en maatregelen die zijn genomen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. U moet er ook voor zorgen dat ze voldoen aan alle toepasselijke wetgeving.

De meeste landen hebben anti-witwassen en bestrijden van wetten, dus zorgen ervoor dat uw koper niet van dergelijke wetten valt.

 

Als u besluit om te kopen bij een overzeese leverancier, zorg er dan voor dat u koopt bij een betrouwbare bron. Zoek naar een serviceprovider die schepen naar landen als Canada en het Verenigd Koninkrijk. Je zou voorkomen dat je je goedkope digitale valuta’s in overzeese stortplaatsen hebt geplakt.

 

Eindelijk kunt u goedkope bitcoins kopen via een service zoals de MoneyGram-website. Met deze service kunt u geld overbrengen in het buitenland en deze veilig kopen en verkopen. Hiermee kunt u ook de valuta omzetten in het tijdstip van de verkoop in degene die u wilt kopen. Het hele proces duurt slechts een paar uur en de transactie is meestal belastingvrij.

 

Zoals eerder vermeld, is de beste manier om goedkope bitcoins te kopen om ze online te kopen. Er zijn verschillende websites die op dit doel tegemoet komen. De gemakkelijkste manier om ze te kopen is door de Mt. GOX-website. Het is echter belangrijk op te merken dat u een virtuele privéserver (VPS) inloggen om goedkope bitcoins te kopen met behulp van deze service. Als u niet, is uw account niet beschikbaar en heeft u uw geld verspild.

 

Zoals je kunt zien, zijn er veel manieren om goedkope bitcoins te kopen. Naast die eerder genoemde, kunt u ze ook kopen uit andere bronnen op internet. Vanwege de volatiliteit van de virtuele valutamarkt moet u echter voorzichtig zijn bij het kopen van onbetrouwbare bronnen. Met een beetje onderzoek en due diligence kun je echter gemakkelijk je geld plaatsen waar het zou moeten gaan en goed geld verdienen.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl