Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Gebruik een aanhangernet voor je aanhanger

Het is verplicht om een aanhanger waar goederen in zitten af te dekken met een net. Ondanks dat het verplicht is, is het ook veiliger voor andere weggebruikers en jouw goederen. Op deze manier kunnen ze er namelijk niet uitvallen en komen de goederen veilig aan op de bestemming. Wil je meer weten over de verschillende aanhangernetten? Lees deze blog dan snel verder!

 

Verschillende soorten aanhangernetten

Aanhangernetten zijn te gebruiken voor veel verschillende soorten goederen. Het is dan ook handig om te bedenken welk net jij nodig hebt. Als je zand vervoerd heb je namelijk een ander net nodig dan bij meubels. Een aanhangernet is dan ook geschikt om lading vast te zetten, waardoor het op de plek blijft liggen. Het net dient als bescherming en zorgt dat er niks van de aanhanger afvalt. Bij fijne materialen is het verstandig om een aanhangerdoek te gebruiken. Een aanhangernet of doek zijn te vinden bij Nettenshop, deze partij heeft een ruim assortiment, waardoor er wel een net bij moet zitten die over jouw aanhanger past. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit, waardoor scheuren en beschadigingen gering zijn.

Een aanhangernet die past bij jouw goederen

Als je vaak goederen moet vervoeren is een aanhangernet onmisbaar. Maar, het is wel slim om eerst even na te denken waar jij op moet letten voordat je er een aanschaft. De afmeting is een belangrijk punt. Het is namelijk niet aan te raden om de exacte maat aan te schaffen. Als de lading namelijk iets uitsteekt past het net niet meer over de aanhanger heen. Neem daarom een aanhangernet die iets groter is dan de aanhanger. Daarnaast is het soort gaas belangrijk. Als je grind en zand wilt vervoeren is een fijnmazig net aan te raden. Dit net laat lucht door, maar houdt de materialen op de plek. Wil je grote goederen vervoeren zoals een bank of een kast? Kies dan voor een net met grote mazen. 

 

Een aanhangernet aanschaffen bij Nettenshop

Nettenshop heeft een ruim assortiment. Voor verschillende soorten goederen zijn dan ook verschillende soorten netten. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een net met fijne mazen of juist grote mazen. Daarnaast zijn de netten ook nog eens verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat op elke aanhanger een net past. Heb je touw of kabelbinders nodig om het aanhangernet te bevestigen? Geen probleem! Deze zijn namelijk ook verkrijgbaar bij Nettenshop.  Wil je graag meer weten over deze partij? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten of neem een kijkje op de website. 

 

https://www.nettenshop.nl/