Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Een pakketje versturen

Wanneer je je oude kleding die je niet meer draagt online verkoopt, moet je het natuurlijk op een goede manier versturen. Het moet natuurlijk wel helemaal schoon en heel aankomen bij de koper. Wanneer je je kleding in een doos verstuurd, is het pakketje veel te groot én moet je zelf de verzendkosten betalen. Wij hebben de allerbeste oplossing gevonden voor dit probleem, namelijk verzendzakken! Dit verpakkingsmateriaal heeft alleen maar pluspunten en is een veel betere oplossing dan je kleding in een grote doos te versturen. Wil je meer weten over verzendzakken? En wil je weten waar je deze het beste kunt kopen? Wij vertellen het je in deze blog!

Hierom moet je een verzendzak gebruiken

Zoals we net al zeiden, is een verzendzak een goede oplossing wanneer je je kleding gaat versturen via de post. Ze zijn namelijk een stuk kleiner dan een verzenddoos en kunnen daarom ook door de brievenbus. Dit is een voordeel omdat je dan de verzendkosten niet zelf hoeft te betalen. Daarnaast hoeft de ontvanger niet aanwezig te zijn om de deur open te doen! Het pakketje kan dus op elk moment aankomen. Wanneer je een goede verzendzak wilt gaan kopen, moet je op een paar dingen letten. De verzendzak moet namelijk wel een vocht- en stofafstotende werking hebben. Het zou zonde zijn als je kleding die je net hebt verkocht helemaal vies aankomt. Naast de normale verzendzakken zijn er ook recyclebare verzendzakken te koop. Deze kun je eenvoudig vaker gebruiken. Wanneer je een pakketje verstuurd in een recyclebare verzendzak ben je dus duurzaam bezig en daarnaast bespaart het je kosten!

Diverse verzendzakken

Een verzendzak kun je het beste kopen op de webshop van Blok Packaging. Deze partij is de specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen. Zij verkopen twee verschillende soorten verzendzakken. Dit zijn de E-green verzendzak en de CEOX verzendzak. De E-green verzendzak is gemaakt van kraftpapier en is helemaal recyclebaar. Een voordeel van deze verzendzak is dat je deze vaker kunt gebruiken. De CEOX verzendzak is gemaakt van plastic en is ook 100% recyclebaar. Voordat je een verzendzak gaat bestellen bij Blok Packaging moet je goed bedenken welke je wilt gaan gebruiken!

Meer informatie over verzendzakken

Wil je meer weten over het bestellen van een verzendzak bij Blok Packaging? Kijk dan eens op de website www.blokpackaging.com, daar vind je alle informatie over verzendzakken! Daarnaast kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Blok Packaging, zij helpen je vriendelijk verder met je vraag!

 

https://blokpackaging.com/