Straaltjezon
Image default
Zakelijk

Eindhoven center van techniek

Eindhoven staat voornamelijk bekend om haar grote technische sector. Het is de bakermat van wereldbekende technologische ontwikkelingen, zoals de eerste gloeilamp door Philips en Co. Vanaf dat moment groeide Eindhoven steeds meer uit tot stad van de innovatie. Tegenwoordig is het ook de thuisstad van Brainport, de High Tech campus en TU/e. Daarnaast is het een snelgroeiende stad met internationale allure dankzij bedrijven zoals Shell die hier hun hoofdkantoor naartoe verhuizen.

Diverse zalen

Met zo veel verschillende bedrijven in één stad wordt er uiteraard ook veel vergaderd en vinden er ook veel (internationale) symposia, events en congressen plaats. Soms kan dit binnen het bedrijf zelf gefaciliteerd worden maar er zijn ook genoeg opties buiten de deur. Het congrescentrum 040 Congress & Events beschikt bijvoorbeeld over 27 vergaderzalen. Dankzij de multifunctionaliteit van de zalen varieert de capaciteit van 2 tot 1200 personen, waardoor het ook een geschikte locatie is voor grotere evenementen. Leuk detail, de zalen zijn vernoemd naar bekende locaties in Eindhoven én voorzien van bijpassend artwork.

Mogelijkheden

De zalen bieden ook verschillende mogelijkheden om uw vergadering voorspoedig te laten verlopen. Wilt u na uw meeting nog even borrelen? Geen probleem, het café Parisien is de uitgelegen plaats om de dag af te sluiten. Laat de organisatie over aan het het behulpzame sales-team zodat u dus niet alles zelf hoeft te regelen. Tot slot is de ligging van Hotel Eindhoven ook ideaal gelegen aan de A2 en A67 en dus goed te bereiken voor uw medewerkers en gasten. Bovendien parkeren gasten gratis. Zo is niemand te veel reistijd en parkeergeld kwijt! 

Heeft u iets te vieren?

Bent u op zoek naar een locatie voor een verjaardag, bruiloft, congres, symposium of ander evenement? De zalen kunnen voor zowel zakelijke als privé-gelegenheden gehuurd worden. Daarnaast bevindt het 040 Congress & Events zich in hetzelfde pand als Hotel Eindhoven, waardoor uw gasten ook kunnen blijven overnachten. Ook ideaal voor meerdaagse evenementen. 

Meer informatie?

Heeft u binnenkort een zaal nodig en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan gaat u voor meer informatie naar www.hoteleindhoven.nl of neemt u telefonisch contact op met +040 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/