Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Een sfeervolle overkapping in jouw tuin

Maak van je tuin een comfortabele plek waar je zowel in de zomer als in de winter kunt verblijven. Met een tuinoverkapping kan dit! In de zomer geniet je overdag van een koele plek in de schaduw, zodat je de echte hitte kunt ontlopen. Ook tijdens de winter wanneer de temperaturen dalen kun je naar buiten, wanneer je heaters ophangt. Wil je liever een overkapping gebruiken voor bescherming van je auto, motor of huisdier? Dan is dit ook goed mogelijk!  

 

Verschillende opties 

Naast het creëren van een gezellige plek in je tuin doormiddel van een overkapping, kan je een overkapping ook gebruiken voor andere doeleinden. Zoals bescherming van huisdieren, auto’s of andere waardevolle spullen. Je kunt er dan voor kiezen om bepaalde zijden open of juist dicht te maken. Op deze manier wordt het beschermd tegen weersinvloeden en vuil. Ook kan je kiezen voor een mooie glasplaat aan de zijkant. Dit zorgt voor meer openheid en een optisch grotere tuin.

 

Aangepast naar jouw wensen

Iedere tuin is anders en daarom is er ontzettend veel mogelijk. Je kan het zo gek maken als je zelf wil! Kies je voor dik hout, een plat dak en dichte zijkanten? Of wil je juist dun hout, een piramide dak en glazen zijkanten? Bij buitenkampioen is er een enorm groot aanbod aan overkappingen. Op de website hebben ze een handige filterfunctie. Hiermee kan je filteren op prijs, breedte, diepte, hoogte, houtdikte, en het soort dak. Hierdoor kan je jouw perfecte overkapping kopen!

 

Alle seizoenen genieten van je overkapping

Kies je ervoor om de overkapping te gebruiken als loungeplek, dan kan je hem aan de zijkanten dichtmaken zodat je uit de wind en de regen zit. Met warme dagen heb je altijd een schaduwplek. Wil je juist van het zonnetje genieten, maar is het in de zomer toch te warm in de volle zon. Kies dan voor een zonnezeil, deze kan je ophangen en weer opbergen als het afgekoeld is. Wil je in het najaar genieten van je overkapping dan kan je heaters ophangen of een sfeervolle haard plaatsen. 

 

Wil je meer informatie? 

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd wat de opties zijn? Ga dan naar de website van Buitenkampioen en bekijk het aanbod. Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice!

 

https://www.straaltjezon.nl/