Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

3 populaire roeiboten voor deze zomer!

Wilt u een roeiboot aanschaffen voor uw kinderen, om te vissen, te werken of gewoon om lekker rond te varen? In deze blog leest u meer over verschillende types roeiboten die geschikt zijn voor deze diverse activiteiten. Weten welke roeiboot er voor u het meest geschikt is en waar u deze koopt? Wij hebben 3 populaire roeiboten voor u op een rijtje gezet. U vindt deze hieronder!

  1. Whaly: het merk Whaly heeft een mooi assortiment roeibootjes en motorboten gemaakt van dubbelwandig kunststof oftewel polyethyleen. Whaly boten zijn geschikt als familieboot, werkboot, voor de verhuur, als reddingsboot, visboot, elektrische boot en begeleidingsboot voor zeilscholen.
  2. Bic Sportyak: de roeiboot bic sportyak is een erg populaire roeiboot. Deze roeiboot is leverbaar in de kleuren oranje en groen. Door de catamaran onderzijde is de roeiboot zeer stabiel. En met zijn 19 kg gemakkelijk te dragen van en naar het water. Voor kinderen een ideale en veilige roeiboot. Daarnaast wordt deze roeiboot ook veel verkocht als werkboot. Denk hierbij aan werkzaamheden aan bruggen, onderhoud aan kades, vijveronderhoud en landmeters. 
  3. FunYak: naast de Bic roeibootjes mogen we ook Fun Yak roeiboten niet vergeten. Alle Funyak roeiboten zijn zeer sterk, stabiel en slijtvast. De kleine modellen zijn ideaal als gezinsboot en de grotere modellen worden veel gebruikt als werkboot, reddingsboot of visboot. Door de opvallende kleuren van de kleine roeibootjes van Funyak zijn ze ideaal geschikt voor kinderen. 

Roeiboot aanschaffen?

Heeft u na het lezen van deze blog een beter beeld over de populaire roeiboten die geschikt zijn voor verschillende situaties? Dan kunt u zich online verder laten inspireren. Roeiboten kunt u tegenwoordig ook gemakkelijk online aanschaffen, bijvoorbeeld op de website Boottotaal.nl. 

Boottotaal

Bij Boottotaal vindt u alle benodigdheden om veilig te varen. Alle roeiboten worden uit voorraad geleverd en worden ook nog eens gratis bij u thuis bezorgd. Ideaal toch? Neem snel een kijkje op deze webshop. Boottotaal verzekert u van een snelle verzending en optimale garantie. Heeft u vragen over de verschillende roeiboten uit het assortiment van Boottotaal? Vraag het de specialisten gerust. Zij helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe roeiboot!

https://www.boottotaal.nl/