Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Wil jij graag je oortjes inruilen voor Airpods?

Eerst dachten we wat moeten we met Airpods? Die raken we toch te snel kwijt? En hoe worden ze opgeladen? Maar nu zijn ze niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Ze zijn een stuk compacter en makkelijker in gebruik. Daarnaast zit het draad ook niet de hele tijd in de knoop. Wil je graag meer weten over Airpods? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Welke kleur heeft het led lampje

De Airpods komen in een hoesje, wat ideaal is. Want de hoes beschermt de Airpods en het is ook nog eens indirect de oplader. Vaak brand er op het hoesje een kleur. En elke kleur heeft zo zijn eigen betekenis. Groen geeft bijvoorbeeld aan dat de Airpods helemaal opgeladen zijn en dus klaar voor gebruik zijn. Oranje betekent dat ze niet helemaal opgeladen zijn, maar dat je ze wel kunt gebruiken. Wanneer je de witte kleur ziet branden, betekent het dat je de Airpods kunt koppelen. Wil je weten hoeveel procent de Airpods nog hebben? Hou de case dicht bij je Iphone en doe de deksel open. Op deze manier verschijnt er op je beeld op je Iphone het aantal procent en weet je of je ze moet opladen, super handig dus!

Geniet van de muziek

Luister je de gehele dag muziek? Dan zijn Airpods echt perfect! Een voordeel van de Airpods is dat de muziek van zelf stopt als jij de Airpod uit je oor haalt. Op deze manier mis je geen moment van de favoriete nummers in je afspeellijst. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om te bellen met Airpods. Je hoort namelijk gelijk je telefoon over gaan en met een klik kan je opnemen. En als je weer wilt ophangen kan je gewoon op dezelfde plek tikken.

Een hoesje voor de Airpods

Door een hoesje te gebruiken om je Airpods case bescherm je ze niet alleen tegen krassen, maar zorg je er ook nog voor dat ze er stijlvol uit zien! De hoesjes zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals siliconen, leer of een hard materiaal. Bovendien zijn ze ook nog eens erg divers en kun je ze in verschillende kleuren vinden. Wil je ook graag een hoesje voor de case? Neem dan eens een kijkje op de website van Airpodshoesjes-shop.nl.

https://www.webwinkel-deals.nl/