Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Wat je moet weten over de Eurostars subsidie

Eurostars is een initiatief van Eureka en de Europese commissie. De eurostar subsidie is bedoeld om de ontwikkeling en groei van kleine bedrijven te stimuleren. Maar, onder voorwaarden mogen ook andere organisaties mee doen aan het Eurostars-project. Het bedrijf moet bezig zijn met onderzoeken rondom grensoverschrijdend Research & Development. De subsidie kan aangevraagd worden als je in een van de 36 eurostars landen woont, daarnaast moet je minimaal met een partij  samenwerken uit minstens 1 Eurostar-land.

Eurostars subsidie aanvragen
Het eerste wat je moet doen is je aanmelden op de internationale website van Eurostars. Daarna kun je het voorstel indienen bij het Eurostars secretariaat. Je moet wel aan een paar dingen denken bij de aanvraag; jaarverslagen van de afgelopen twee jaar en voor een net beginnend bedrijf is een businessplan nodig. Als je de aanvraag hebt ingediend beoordeeld een onafhankelijk internationaal panel het project. Is het project positief beoordeeld? Dan kan je een nationale subsidie aanvragen. Het kan zijn dat je na de aanvraag nog wordt gebeld met vragen over de begroting van jouw project, het is goed om daar voorbereid op te zijn. Als het goed is wordt er binnen 5 tot 13 weken antwoord gegeven op de nationale subsidieaanvraag!

Meer informatie bij Hezelburcht
Meer weten over de Eurostars subsidie? Neem dan een kijkje op de website van Hezelburcht. Hier kan je terecht voor subsidie advies. De specialisten van Hezelburcht begeleiden jouw het gehele project. Hierdoor vergroot de kans op toekenning. Het kan zijn dat de Eurostars subsidie niet helemaal bij je project past, gelukkig heeft Hezelburcht meer subsidies op de website staan. Dit geldt niet alleen op regionaal en nationaal niveau, maar ook op Europees niveau. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak dan een afspraak met een van de specialisten bij Hezelburcht. 

 

https://www.hezelburcht.com/