Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Scrum was nog nooit zo makkelijk

Als onderneming wil je altijd groeien en het beste er uit halen. Je wilt dat alle werknemers zo efficiënt mogelijk werken. Wil je deze wensen in praktijk brengen? Dan hebben wij wat handige tips voor jou. Wij leggen uit hoe jij het beste uit jou personeel kunt halen. Lees snel verder. 

 

Zie het voor je

Als je op verschillende manieren dezelfde informatie binnenkrijgt zal je het beter begrijpen en onthouden. Dit heeft te maken met hoe mensen leren. Zo wordt er vaak aan scholieren vertelt, dat het helpt als je woordjes die je moet leren, hard op uitspreekt. Op die manier zie je de woordjes niet alleen maar je hoort ze ook. Hoe meer zintuigen je bij informatie opnemen betrekt hoe beter. Dit geldt ook voor jou bedrijf en werknemers! Een makkelijke manier om deze theorie toe te passen is om iets erg visueel te maken. Zo kun je er niet om heen. Een handige tools om hierbij te gebruiken zijn de tools van PATboard. Met hun tools kan jij projecten visueel maken en interactief. Je kunt alle onderdelen namelijk makkelijk veranderen of verplaatsen. Het populaire “Scrum” was nog nooit zo makkelijk. 

 

Wat zijn de voordelen van een PATboard?

Om duidelijk te maken wat de voordelen zijn van PATboard, hebben we een aantal punten op een rijtje gezet:

  • Maak ideeën en projecten eenvoudig visueel 

  • Kies tussen glasborden of whiteboards, deze zijn te krijgen in verschillende uitvoeringen

  • Eenvoudig schoon te maken met water

  • Alle borden zijn herbruikbaar en duurzaam in gebruik

  • Maak gebruik van noties die makkelijk te verplaatsen zijn

Til jouw Scrum naar een hoger niveau!

Wil jij vooroplopen op het gebied van design, creativiteit en efficiëntie? Dan zijn de producten van PATboard echt iets voor jouw bedrijf. Het is niet alleen praktisch maar ook stijlvol. Daarbij als jouw personeel visueel geprikkeld word zullen ze beter snappen waar ze mee bezig zijn. Dit vergroot het werkplezier, dus maak hun werk visueel! Als je meer wilt weten over dit handige product, neem dan een kijkje op hun site. Je kunt ook altijd bellen naar hun klantenservice. Die vertellen je graag meer.

 

https://www.patboard.com/nl/