Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Wat is no cure no pay telemarketing?

Om als bedrijf aan leads te komen is niet altijd makkelijk. Laat staan om naast het contact ook nog de juiste persoon aan tafel te krijgen. Dit kost veel toewijding en tijd. Daarom is het als bedrijf slim om deze dagtaak uit te besteden. De professionals hebben namelijk veel expertise en weten precies hoe ze bij de juiste mensen moet komen. Wil jij nou weten wat no cure no pay telemarketing inhoudt? Lees dan verder in deze blog!

 

No cure no pay 

Bij bedrijven als Convins werken ze met een concept genaamd No Cure – No pay concept. Dit concept houdt in dat je als bedrijf bij een Convins alleen betaald voor gelopen afspraken die voldoen aan de gestelde criteria. Je betaalt dus niet per telefonisch gesprek. Daarnaast worden deze gestelde criteria niet alleen door Convins samengesteld, maar door beide partijen. Hierdoor ligt het risico niet meer bij jou, maar bij het bedrijf. 

 

Convis voor leadgeneratie

Wil je nou leads genereren en continu een stroom van gekwalificeerde leads ontvangen? Dan raden wij Convins aan. De medewerkers van Convins kunnen jou perfect helpen met het genereren van leads. Niet gewoon maar leads, maar echt gekwalificeerde leads. Kwaliteit boven kwantiteit. Een gekwalificeerde lead is een organisatie die voor het gesprek over jouw product of dienst open staat. Daarnaast wil deze organisatie ook tijd vrijmaken voor dit gesprek. En wat zeker ook niet onbelangrijk is voor het gesprek is dat je gesprekspartner ook de beslisser is van het bedrijf. De voordelen van leadgeneratie is dat je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot, de mensen meer betrokken raken bij jouw onderneming en door het stijgende aantal leads wordt jouw klantenbestand vergroot. Daardoor zal de omzet en de winst dus groeien. Convins werkt met het no cure no pay concept hierdoor zul je nooit bedrogen thuiskomen. Wij snappen dat je natuurlijk eerst nog vragen hebt. Neem daarom een kijkje op de website of neem contact op met één van de medewerkers. Wil je juist weten wat deze dienst jou ongeveer gaat kosten vul dan vrijblijvend de offerte in op de website.

 

https://www.convins.eu/