Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Waar moet een goede behandelstoel aan voldoen

Een investering in een behandelstoel is niet zomaar iets. Door de vaak hoge prijzen dient u goed na te denken over de eisen waar uw behandelstoel aan moet voldoen. Daarom nemen wij in deze blog graag de punten door waar u bij de aanschaf van een behandelstoel op moet letten, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. 

 

Verschillende doeleinden

Er bestaan uiteraard veel verschillende soorten behandelstoelen voor verschillende specialismen. Het is dan ook belangrijk te kijken naar een behandelstoel die past bij het werk dat u uitvoert. Zo zijn de beendelen van behandelstoelen die gebruikt worden voor pedicures vaak los van elkaar te verstellen, zodat u eenvoudiger te werk kunt gaan. Ook behandelstoelen voor massages zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. De ene behandelstoel is wat smaller dan de andere. Dit heeft onder andere te maken met uw lengte, wanneer u namelijk wat kleiner bent, zal u met een smallere behandelstoel overal makkelijker bij kunnen.

Kwaliteit

Een ander belangrijk punt om op te letten bij de zoektocht naar een behandelstoel is de kwaliteit. Zo is het verstandig om te kijken naar de kwaliteit van de bekleding en de vulling. Een behandelstoel van hoge kwaliteit is eenvoudig af te nemen en slijt niet snel. Daarom is een behandelstoel van hoge kwaliteit wel iets prijziger, maar gaat deze ook langer mee. 

 

Hydraulisch of elektrisch

In de zoektocht naar uw nieuwe behandelstoel bent u deze termen ongetwijfeld een keer tegengekomen. Wanneer u kiest voor een hydraulische behandelstoel dient u deze handmatig in hoogte te verstellen. Een elektrische behandelstoel is automatisch verstelbaar, dit scheelt u tijd en energie. 


Draagvermogen

In het geval van het draagvermogen van een behandelstoel is er niet voor iedereen eenzelfde draagvermogen het best. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar het soort clienten dat u verwelkomt en zal gaan verwelkomen op uw behandelstoel. Als deze cliënten wat aan de zwaardere kant zijn, doet u er goed aan een behandelstoel aan te schaffen met een hoger draagvermogen. Wanneer uw cliënten wat lichter zijn heeft u uiteraard een behandelstoel met een wat lichter draagvermogen nodig.

https://www.bellezi.nl/

Gerelateerde artikelen

Zo gebruik je textiel in je interieur

Laat een bierglas graveren

Ontzorging van uw Midden- en Kleinbedrijf