Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe ervaring met Windows 11

Zoals we van Microsoft gewend zijn komt de softwareleverancier wereldwijd met een upgrade, want in oktober 2021 begint Microsoft met de uitrol van Windows 11. Daarmee belooft Microsoft jou als Windows 10 gebruiker een nieuwe Windows-ervaring. Ten opzichte van de huidige versie heeft Windows 11 alle kracht en beveiliging van Windows 10, maar dan in een nieuw jasje. Ook krijg je nieuwe tools, geluiden en apps, waarbij de ontwikkelaars over elk detail hebben nagedacht. Belangrijkste kenmerken van de upgrade van het besturingssysteem zijn rust, creativiteit en grafische perfectie, toegespitst op jouw voorkeuren. Nieuwe manieren om verbinding te maken met je favoriete mensen, nieuws, games en inhoud. Zo creëer je een nieuwe ervaring met Windows 11 binnen een eigen plek voor al je online activiteiten.

 

Wat is Windows 11

Windows 11 is een Windows NT-besturingssysteem ontwikkeld door Microsoft. Halverwege 2022 verwacht Microsoft dat alle pc´s die in aanmerking komen voor Windows 11 de upgrade hebben ontvangen. Wie gaat overstappen naar Windows 11 hoeft niet te betalen, want de nieuwste optimalisatie van Microsoft Windows is gratis. Eén van de features van Windows 11 is de ondersteuning van Android-apps.

 

Microsoft partner voor MKB

Vanuit onze rol als Microsoft partner is Think4 verantwoordelijk voor het ICT beheer van ambitieuze MKB ondernemers die willen groeien. Goede ICT inzetten is daarbij cruciaal. Bedrijven benaderen ons met vragen over systeembeheer, flexibel werken, cloud oplossingen en IT beveiliging. Omdat we partner zijn van Microsoft bieden wij onze klanten de beste IT oplossingen met producten als SharePoint en Windows Virtual Desktop. Zijn dit termen die jou niets zeggen? Laat onze IT Specialisten je dan vertellen hoe eenvoudig het werkt en wat je ermee kunt bereiken. Think4 richt zich puur op resultaatgerichte IT voor MKB en daarom bieden we alleen praktische oplossingen. Echt goede ICT waar je bedrijf mee groeit en zich kan professionaliseren, waarmee jij je medewerkers tevreden houdt en meer productiviteit creëert. 

 

Veilig online werken

Juist omdat je als bedrijf kiest voor makkelijker samenwerken, werken in digitale teams en dataopslag in de cloud, wil je veilig online werken. Binnen Windows 11 heb je eenvoudig toegang tot alle apps die je nodig hebt en ben je een echte multitasker dankzij tools als Snap-indelingen, bureaubladen en ervaar je een nieuwe, intuïtieve redocking. Ook maak je eenvoudig contact met collega’s via Microsoft Teams waarmee je gratis kunt bellen en chatten vanaf elk device. Om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s veilig online werken biedt Think4 effectieve IT beveiliging voor zakelijk gebruik. Beveiligingstools als email security en 2FA implementeren wij dagelijks bij onze klanten.

 

Maak Windows 11 persoonlijk

Persoonlijk maak je Windows 11 door te kiezen uit Microsoft Edge en veel verschillende widgets. Blijf op de hoogte van nieuws, updates en entertainment waar jij van houdt. In de nieuwe Microsoft Store vind je heel makkelijk een overzicht van alle apps en games die je wilt downloaden. Games krijgen een next level weergave met bijzonder realistische en grafische details.

 

Windows 11 op jouw pc gebruiken

Om Windows 11 te kunnen gebruiken én om tussentijdse updates te ontvangen heb je volgens ons, jouw Microsoft-partner het volgende nodig: een ondersteunde 64bit-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een grafische kaart met DirectX 12-ondersteuning, UEFI met Secure Boot en TPM 2.0. Wil jij weten of jouw hardware geschikt is voor Windows 11, neem dan contact op met Think4. Wij checken of je desktop of laptop voldoende capaciteit heeft en zo niet, dan kun je bij ons ook een nieuwe pc kopen. Wil jij efficiënter flexibel werken? IT bedrijf Think4 biedt de meest praktische Microsoft IT oplossingen voor jouw bedrijf. Start morgen!

https://www.think4.nl/