Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Koffiemachine huren

Ga je een koffiemachine huren, dan heb je waarschijnlijk veel vragen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten om een goede start te maken.

Wat kost een koffiemachine huren?

Misschien wel de allerbelangrijkste vraag; wat kost een koffiemachine huren? Want waarom zou ik niet gewoon een koffiemachine kopen? Wanneer je op zoek bent naar een klein koffiezet apparaat dan kun hem beter aanschaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Nespresso of aan een Senseo. Deze machines koop je voor minder dan €250,-. Een verhuurbedrijf kan hier dus ook niet veel voor vragen qua huurtarief. Wil je echter veel mensen in een korte periode voorzien van koffie? Dan heb je een professionele koffiemachine nodig. Deze machines starten zo rond de €10.000 wanneer je ze wil kopen. Dit verandert de zaak dus. Helemaal als je er meerdere eenmalig nodig hebt. In dat geval is huren de beste optie.

Kan ik een koffiemachine huren voor 1 week?

Wat is de minimale huurperiode die in de markt gehanteerd wordt? Wanneer je een koffemachine least, moet je denken aan minimaal  drie jaar. Heb je hem korter nodig, dan dien je dus te huren. En dit huren kan al vanaf slechts één dag. De meeste mensen huren een koffieautomaat voor een week. De meerprijs ten opzichte van 1 dag is namelijk minimaal.

Waar moet ik zijn?

Wil je een koffiemachine huren, dan zijn er niet veel aanbieders waar je terecht kunt. In Nederland is er één partij die professionele koffiemachine verhuurd. Dit bedrijf heet Bar Company. Zij hebben een assortiment van meer dan 100 koffiemachines! En mocht je niet weten wat de beste koffiemachine is voor jouw situatie, dan helpen ze je vrijblijvend. Bij dit bedrijven werken namelijk meerdere adviseurs die je graag helpen. Heb je dus tijdelijk veel mensen die je wil voorzien van koffie? Huur dan een koffiemachine bij Bar Company.

https://www.barcompanykoffiemachines.nl/