Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Hoe richt je een werkplek comfortabel in?

Bureaus 

Werk jij of jouw personeel de gehele dag vanaf het kantoor? Dan is het belangrijk om de werkplek comfortabel in te richten naar je eigen wensen. Het aanbod aan bureaus is enorm, waardoor er altijd eentje bij jou past. De zit sta bureaus zijn bijvoorbeeld verstelbaar in hoogte, waardoor de houding gedurende de werkdag kan worden afgewisseld. Hieronder worden een aantal bureaus uitgelicht, zodat de verschillen duidelijk worden. 

Zit sta bureaus

Het afwisselen tussen zitten en staan gedurende een werkdag is een must. Het verhoogd de bloedsomloop en zorgt voor betere focus. Dit is mogelijk met een zit sta bureau. Met een zit sta bureau creëer je gemakkelijk een ergonomische werkplek. Na de lunch wordt de productiviteit over het algemeen verlaagd. Het staand werken op het moment na de lunch verhoogd de productiviteit. De dag wordt met volle energie vervolgd. 

Duo bureaus 

Een duo bureau is ideaal voor de samenwerking. Als het personeel veel met elkaar overlegd of met elkaar mee kijkt, dan is het duo bureau ideaal. Een duo bureau bestaat uit één frame waaraan twee werkbladen gekoppeld zijn. De duo bureaus kunnen worden uitgebreid door meerdere duo bureaus naast elkaar te plaatsen. De werkplekken kunnen apart van elkaar worden versteld, zodat de personeelsleden niet beide dezelfde hoogte hoeven te kiezen. Het kan naar persoonlijk voorkeur worden versteld.

Hoekbureaus 

De hoekbureaus zijn ruimtebesparend, doordat ze altijd in de hoek worden geplaatst. Er gaat geen hoek verloren, waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Daarnaast kan een hoekbureau ook zorgen voor een verhoogde focus-modus. Je werkt in de hoek en wordt hierdoor minder snel afgeleid door de mensen om je heen. Over het algemeen keer je ze namelijk de rug toe. Doordat je iedereen om je heen wel hoort, voel je je niet eenzaam in de hoek. Daarnaast zijn de hoekbureaus enorm praktisch. Alles ligt op of onder het bureau, waardoor alles binnen handbereik ligt. 

Meer informatie

Ben jij benieuwd naar het brede assortiment bureaus van Kato Kantoorinrichting? Neem een kijkje op de website bij de bureaus & ontdek al onze bureaus. Bij Kato Kantoorinrichting ben je aan het juiste adres voor jouw kantoormeubilair. Wij bieden twee jaar garantie, gratis montage en hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. Bij vragen staat onze klantenservice voor jou klaar.

https://www.katokantoorinrichting.nl/bureaus/