Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Hier moet je op letten bij het kopen van kinder ondergoed!

Ben jij op zoek naar nieuw ondergoed voor jouw kinderen? Dit is niet altijd even gemakkelijk. Vooral bij kinderen is het belangrijk dat het ondergoed fijn en goed zit en dat zij zich goed kunnen bewegen. Wanneer jouw kinderen nog niet zo oud zijn kun je nog zelf het ondergoed uitkiezen, maar wanneer de kinderen iets ouder worden willen ze hier toch ook zelf over beslissen. Vooral (pre) pubers hebben een sterke mening over welk ondergoed zij wel of niet willen dragen. In deze blog lees je waar je precies op moet letten bij het kopen van ondergoed voor kinderen.

Jongens ondergoed

Jongens zien hun onderbroeken graag in verschillende coole prints. Ook voor jongens is comfortabel ondergoed echt een must. Ze moeten natuurlijk vrij kunnen bewegen, rennen, spelen en springen. Wanneer ze zich weer eens helemaal vies maken heeft u wellicht nog een extra setje jongens ondergoed nodig. Onderbroeken in coole prints en felle kleuren vind je van merken als Zaccini, Ten Cate, Sanetta en Funderwear. Heeft jouw zoon liever effen onderbroeken? Dan zijn de merken als Beeren of Giovanni wellicht meer iets voor hem.

Meisjes ondergoed

Ben jij op zoek naar nieuw ondergoed voor jouw dochter? Laten we dan even bij het begin beginnen. Wat vind uw dochter namelijk het fijnste zitten? Een short, slip of een hipster? Dit is natuurlijk wel een verschil. Draagt ze daarnaast ook graag een hemdje onder haar tops en shirts? Dan mag ook deze niet missen. Wanneer je te maken hebt met een (pre) puber dan wil ze wellicht graag een topje of tiener bh dragen. Je vind deze van verschillende leuke merken zoals bijvoorbeeld ook Bloobs&Bloomers. De tiener BH’s van Boobs&Bloomers zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke prints. Deze vallen gegarandeerd bij jouw dochter in de smaak.

Waar je op moet letten

  1. Pasvorm van het ondergoed 
    De onderbroek moet goed aansluiten, maar mag ook niet te strak zitten. Bij boxershorts voor jongens zorgen langere pijpjes ervoor dat deze goed om de benen blijven zitten en niet omhoog kruipen tijdens het spelen. Wel zo handig voor actieve jongens. Let er zowel bij jongens als meisjes op dat de randen of de tailleband van het ondergoed niet in de huid snijden.

  2.  Materiaal van het ondergoed 
    De stof van het ondergoed mag niet irriteren. Je kind draagt zijn boxershort immers direct op de huid, dus zachte en comfortabele stoffen zijn belangrijk. De combinatie van katoen en elastan is het meest ideaal: kriebelt niet en draagt bij aan de juiste pasvorm. 

  3. Maat van het ondergoed 
    De maat van een onderbroek is essentieel voor het draagcomfort. Een te kleine onderbroek kruipt tussen de billen, een te groot exemplaar zakt juist af. Advies: koop ondergoed in dezelfde maat als de ‘gewone’ broeken van je kind.

Sliponline.nl

Wil jij het verschillende kinder ondergoed van bovenstaande merken zelf eens bekijken? Dan willen we je graag doorverwijzen naar Sliponline.nl. Op deze website beschikken ze over een ruim assortiment, met kinder ondergoed van diverse gerenommeerde merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de merken die wij hierboven al even noemde, zoals Ten Cate, Boobs & Bloomers, Funderwear en Zaccini. Sliponline biedt een ruime en vooral diverse collectie van hoogwaardige kwaliteit nachtkleding en ondergoed. Alles is zeer scherp geprijsd dus voor iedereen goed betaalbaar!

 

https://www.sliponline.nl/