Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Het perfecte bouwhek voor jouw project

In deze blog lees je over een aantal verschillende bouwhekken en voor welk doeleind ze het meest geschikt zijn. Hierdoor ben jij instaat het perfecte bouwhek voor jouw project te bepalen. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Bouwhekken

Afhankelijk van hoe groot je project is en hoe lang het duurt dien je een keuze te maken over wat voor bouwhekken je gaat gebruiken. Ongeacht de duur of grote van je project blijft het belangrijk om je bouwterrein af te schermen. Niet alleen vanwege diefstal, het voorkomt ook gevaarlijke situaties. Het laatste wat je wil is dat kinderen gaan spelen op het terrein en zichzelf bezeren, of nog erger, dat ze gevaarlijke situaties voor zichzelf maar ook uw personeel bezorgen. Je hebt keuze uit verschillende bouwhekken. De meest voorkomende drie categorieën zijn:

  • Bouwhek budget

  • Bouwhek professioneel 

  • Bouwhek anti-climb

De namen spreken eigenlijk al voor zich. Een budget bouwhek is goedkoper, maar vaak ook licht. hierdoor is dit bouwhek niet geschikt voor langere projecten of spandoeken/banners. Een bouwhek professioneel is een mooie middenweg. Wanneer u niet bang bent voor diefstal maar vooral het terrein wilt afschermen van buitenstaanders is dit een uitstekende keuze. Maar diefstal op bouwterreinen komt helaas wel vaak voor. Wanneer dit voor u ook geld kunt u het beste kiezen voor anti-climb hekken. Deze hekken zijn lastig overheen te klimmen. Hierdoor is het minder uitnodigend voor bandieten en rovers om het bij uw terrein te proberen.

Waar kan ik een bouwhek kopen?

Het is het gemakkelijkst om je bouwhekken via het internet te bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van Bouwhekken Nederland. Zij bieden een ruim assortiment aan verschillende bouwhekken, de kans is groot dat er ook voor jou wat tussen zit. De experts van Bouwhekken Nederland helpen je bij vragen graag verder. Dus mocht je er zelf toch niet helemaal uitkomen, wees dan vooral niet bang om even aan de bel te trekken.

https://www.bouwhekkennederland.nl/