Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Gelijk Geslaagd stoomt je binnen 1 dag klaar voor het auto theorie-examen

Wil jij een dagcursus theorie auto volgen? Wij van Gelijk Geslaagd geven ontzettend goede auto theoriecursussen. Je kans van slagen na het volgen van onze cursus is ongelofelijk groot, ons slagingspercentage is zeer hoog. Met onze ijzersterke lesmethode stomen we jou binnen 1 dagje klaar voor het theorie examen van het CBR.

Bij ons leer je in de ochtend alle theorie aan om in de middag het theorie examen bij het CBR te kunnen maken. De auto theorie wordt je aangeleerd door een docent die van wanten weet. Hij weet precies hoe hij jou de theorie op een slimme en snelle manier kan aanleren, en dit allemaal op een relaxte manier. Zonder stress. Daarom is onze cursus ook meer dan geschikt voor mensen met problematiek zoals ADHD, dyslexie en faalangst. Vaak is het voor deze groep nog lastiger om saaie theorie aan te leren. Maar door onze theoriecursus kan iedereen slagen!

Je wordt 100% voorbereid op het examen

Door te werken met duidelijk beeldmateriaal en een klassikale uitleg van de docent blijft de lesstof goed in je hoofd zitten. Alles dat aan bod komt tijdens het officiële examen wordt je aangeleerd door de docent. Niks meer en niks minder. In elk examen zitten altijd instink vragen verwerkt, deze worden uiteraard uitgebreid door de docent besproken. Je zal dus niet meer in de instink vragen trappen! Ook worden de verschillende vraagstellingen van het CBR examen uitgebreid behandeld, dit doen we door meerdere oefen examens te maken.

Door de goede voorbereiding die je van ons krijgt kom je dus niet voor verassingen te staan tijdens het CBR examen. Naast de auto theoriecursus geven wij ook cursussen voor motortheorie en scootertheorie.

Ook snel slagen? Schrijf je in of neem contact met ons op

Een heerlijke lunch, drankjes, je inschrijving bij het CBR en het vervoer van en naar de examen locatie wordt allemaal door ons geregeld en zijn bij het cursusgeld inbegrepen. Het enige dat jij dus hoeft te doen is je in te schrijven voor onze theoriecursus. Inschrijven kan eenvoudig via onze site. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen over de cursus? Dan kan je altijd even contact met ons opnemen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/