Straaltjezon
Image default
Cadeau

Dit wist jij nog niet over fruitige e-liquids

 

Veel mensen die beginnen met het roken van de e-sigaret, weten relatief weinig over het gebruik van de elektronische variant van tabak. ‘Gewone’ rokers gaan gewoon naar de servicebalie van de supermarkt, vragen om hun favoriete merk en steken er al één op als ze teruglopen naar hun auto. Zo simpel is het niet voor e-smokers, want je moet er eerst veel voor aanschaffen. Een van de belangrijkste dingen die je moet kopen, zijn e-liquids. In dit blog vertellen we je over de laatste ontwikkelingen rondom de vloeistoffen.

Fruitige e-liquids: nu nog wel

Over tabak weten we al jaren dat het schadelijk voor de gezondheid is. Door de jaren heen heeft de overheid dan ook veel regels toegevoegd aan de wet die het gebruik bemoeilijken voor rokers. Gebruikers van e-smokers ontsprongen de dans vaak nog, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Paul Blokhuis, die de functie van staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bekleedt, verbood dit jaar al het gebruik van e-smokers in horecagelegenheden.

Maar daar houdt het nog niet mee op. Blokhuis heeft een motie ingediend die voorgoed een einde moet maken aan de verkoop van e-liquids die een fruitig smaakje hebben. Volgens hem zou de verkoop van smaken met hippe namen als Strawberry Queen, Mango Chill en Glazed Berry Biscuit een te verslavende werking hebben op jongeren.

Maar als de smaakjes niet meer mogen, wat mag er dan nog wel? Aangezien de e-smoker vaak wordt gezien als een opmars naar het definitief stoppen met roken, verbiedt de overheid niet alle e-liquids. Vloeistoffen die vrij zijn van exotische smaakjes mogen voorlopig nog wel gebruikt worden.

E-liquids nodig?

Voorlopig zijn de fruitige e-liquids ‘gewoon’ nog beschikbaar. Is uw voorraad op en wilt u deze graag aanvullen? Een betrouwbare partij die een hele waslijst aan smaakjes in het magazijn heeft liggen, is Eliquidmania. Zij kunnen maar liefst 400 verschillende smaken bij u leveren. Doet u een minimale besteding van een tientje? Dan komen de vloeistoffen gratis uw kant op!