Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

De vele toepassingen van tussenverdiepingen

Een mezzaninevloer is een verhoogd platform dat meestal binnen een grotere ruimte wordt gebouwd. Mezzanines worden vaak gebruikt om extra vloeroppervlak te creëren in magazijnen, fabrieken, kantoorgebouwen en andere commerciële ruimtes. Dat is echter niet het enige waarvoor ze gebruikt kunnen worden! Hieronder verkennen we enkele van de verschillende manieren waarop je een entresolvloer kunt gebruiken.

 

  1. Creëer extra opslagruimte 

Als je bedrijf ruimte tekort komt om inventaris of andere materialen op te slaan, kan een entresolvloer de perfecte oplossing bieden. Door spullen op te slaan op een entresol, kun je waardevolle vloerruimte vrijmaken voor ander gebruik. 

 

  1. Creëer een nieuwe kantoorruimte 

Als je bedrijf groeit en je moet meer kantoorruimte toevoegen, overweeg dan het gebruik van een entresolvloer. Door een mezzanine toe te voegen aan je bestaande kantoorruimte kun je een heel nieuw niveau creëren voor werknemers om op te werken. Daarnaast kan je natuurlijk ook uitbreiden in je productportfolio. Als jouw bedrijf groeit, is een nieuwe ruimte nooit verkeerd. 

 

  1. Maak een pauzeruimte of loungeruimte

Als je iets extra’s wilt toevoegen voor je werknemers, overweeg dan om een pauzeruimte of loungeruimte op een tussenverdieping te maken. Dit geeft werknemers een plek om te ontspannen en een pauze te nemen van hun werkdag. Bovendien kan het een geweldige manier zijn om het moreel op te krikken en je werknemers te laten zien dat je om hun welzijn geeft. Na een welverdiende pauze kunnen ze weer volle moed aan de slag met hun dagelijkse werkzaamheden. 

 

Zoals je ziet zijn er veel verschillende manieren waarop je een tussenverdieping in je bedrijf kunt gebruiken. Of je nu extra opslagruimte nodig hebt, kantoorruimte, of gewoon een speciale plek voor je werknemers wilt creëren, een entresolvloer kan je helpen je doelen te bereiken. Wacht niet te lang en onderzoek welk entresol geschikt is voor jouw bedrijf. 

 

https://www.noltemezzanine.nl/