Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

De beste studentenbanen in Zwolle

De beste studentenbanen in Zwolle

Zwolle is een prachtige Hanzestad met een groot bedrijfsleven. Zowel nationaal als internationaal. De stad telt zes hogescholen en er wonen zo’n 6.000 studenten. Over het algemeen is het lastig om je studie te combineren met een bijbaan. Toch is wat extra geld verdienen geen overbodige luxe als student. Zeker niet wanneer je op jezelf woont. Ben je benieuwd hoe je aan een flexibele bijbaan in Zwolle komt? We vertellen het je in deze blog!

 

Horeca

Een van de meest bekende studentenbanen is natuurlijk het werken in de horeca. Of je nu achter de bar wil staan, de bediening in wil of een echte ster in de keuken bent; de horeca kan bijna altijd wel extra personeel gebruiken. Vooral weekend- en avondhulpen zijn nodig, het is daarom niet gek dat deze vacatures vaak vervuld worden door studenten. Werken al die 6.000 studenten dan in de 60 cafés van Zwolle? Nee. Er zijn natuurlijk veel meer manieren om aan een bijbaan te komen in Zwolle. Easyjobs is hier een voorbeeld van. Benieuwd hoe Easyjobs werkt? Lees dan vooral verder!

 

Easyjobs

Wanneer je op zoek bent naar flexibel werk, waarbij je je eigen uren indeelt, is het slim om je in te schrijven bij Easyjobs. De app laat verschillende vacatures zien in de vorm van jobs en gigs. Op deze manier kun je zelf kiezen wanneer je werk en wat voor werk je gaat doen. Wanneer je je inschrijft voor een gig, kies je voor een korte klus. Hierdoor verveel je je nooit op het werk, want echt elke werkdag is anders. Sterker nog, je kan op deze manier elke dag voor een ander bedrijf werken!

 

Bij een job kies je voor een wat langere klus. Dit is bijvoorbeeld vakantiewerk of ander werk dat seizoensgebonden is. Deze organisaties hebben het op bepaalde momenten drukker en zoeken voor deze periode extra werknemers. Wanneer je een job of gig hebt gevonden die je leuk lijkt, kun je reageren. Vindt de organisatie jou geschikt voor de klus en nemen ze je aan? Dan kun je aan de slag!