Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

5 redenen waarom jij moet kiezen voor een personal trainer in 2022

De vraag “Waarom een personal trainer?” is eenvoudig te beantwoorden. Het is onderzocht en bewezen dat het motiveert als je aangemoedigd wordt bij het sporten. Die uitkomst is dan ook meteen een antwoord op de vraag. Een personal trainer motiveert. Motivatie is één, maar belangrijker is dat met behulp van een personal trainer resultaten worden geboekt. Want zonder resultaat verdwijnt uiteindelijk ook de motivatie. Je kan verschillende redenen hebben om met een personal trainer te werken. Of het nu gaat om afvallen, in vorm te blijven, blessure preventie of fitter worden. De reden dat je daarvoor beter een personal trainer kan inschakelen, is eenvoudig: het zorgt voor resultaat. Maar er zijn nog veel meer redenen te noemen waarom het inschakelen van een personal trainer zinvol is.

Lichaamshouding

Met de coaching van een personal trainer leer je een correcte houding en techniek aan en dát is van onschatbare waarde voor de rest van je leven. Je persoonlijke trainer zorgt ervoor dat oefeningen correct en efficiënt worden uitgevoerd om maximaal resultaat te behalen.

Verantwoordelijkheidsgevoel

Hoe vaak ben je naar bed gegaan en heb je tegen jezelf gezegd: ‘Morgen word ik wakker en ga ik naar de sportschool’? Je wordt wakker en besluit dan dat een uur extra slaap beter klinkt. Je personal trainer houdt je verantwoordelijk voor je programma en trainingsschema. Het kan makkelijk zijn om van ons voornemen af te wijken, maar als we weten dat onze personal trainer op ons wacht, zijn we veel gemotiveerder om toch te komen en zo echte resultaten te behalen.

Geestelijke gezondheid

Het is al lang bekend dat lichaamsbeweging kan helpen bij psychische problemen, zoals depressie. Ook wordt lichaamsbeweging aanbevolen door veel medische zorgverleners als onderdeel van hun behandeling.

Goede gewoonten

Het duurt weken om goede gewoonten te ontwikkelen en zelfs nog langer om met  slechte gewoonten te breken. Dit alleen doen kan moeilijk zijn, zo niet onmogelijk. Het hebben van een personal trainer kan de extra steun en toewijding zijn die je nodig hebt om sterk te blijven in momenten van zwakte.

Uitdaging

De personal trainer daagt je uit om fysiek en mentaal de beste versie te worden van jezelf! Hij kan ook je zelfbeeld uitdagen en aanpassen. Denk je dat iets buiten je bereik ligt? Dat je nooit meer in die spijkerbroek zult passen? Weet je niet wat je nodig hebt om geweldig te zijn? Een personal trainer is een professional en zal je het verschil laten zien, voelen en weten tussen ‘ik kan dit niet’ en ‘ik heb het gedaan’.

Ready2Change

Ready2Change biedt een breed aanbod aan trainingen gericht op blijvend resultaat met volledige aandacht voor jouw doelen en gezondheid. Voor iedere doelgroep hebben ze een trainingsprogramma ontwikkeld. Van personal training, voedingsadvies tot aan verantwoord afvallen, het is allemaal mogelijk bij Ready2Change. Wil jij weten wat een maatwerktraject personal training kost en bij je past? Vraag dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Na dit gesprek krijg je een maatwerkadvies voor personal training in je mail zodat je alle informatie in je op kan nemen en een besluit kan nemen. Contact opnemen met Ready2Changekan telefonisch of via het contactformulier die te vinden is op de website. 

 

https://ready2change.nl/