Veel mensen denken dat wonen in een particulier verpleeghuis duurder is dan wonen in een traditioneel verpleeghuis. Maar dat is niet zo. Er zijn tal van regelingen en subsidies die ervoor zorgen dat het profiteren van particuliere ouderenzorg en het wonen in een particulier verpleeghuis niet duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis. Zo wordt verpleging, persoonlijke verzorging en hulp bij het huishouden vergoed door de Wet Langdurige Zorg in de vorm van een persoonsgebonden budget. Deze dient u zelf aan te vragen, maar daar helpen de medewerkers van Compartijn u uiteraard graag bij.

Een particulier verpleeghuis met aandacht voor familie, eten en goede zorg

Als u uw huishouden niet meer kunt doen en ook steeds meer zorg nodig heeft, is het fijn om op een veilige plek te wonen. In uw eigen appartement van Compartijn kunt u doen en laten wat u wilt en krijgt u de juiste zorg. Zo geniet u van heerlijk eten en drinken, mag familie altijd langskomen en krijgt u elke dag een combinatie van wonen en zorg in een particulier woonzorgcentrum. En wist u dat het ontvangen van particuliere ouderenzorg en het wonen in een particulier verpleeghuis van Compartijn niet veel duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis met verzorgingshuizen verspreid door heel Nederland? Op de website van deze organisatie leest u waarom.

Een particulier verpleeghuis met een uniek all-in concept

U wilt toch ook van een onbezorgde oude dag genieten? Dat kan in het all-in concept van Compartijn. In dit particulier verpleeghuis wordt u volledig ontzorgd op het gebied van financiën, zorg en onderhoud aan uw appartement. U betaalt bij deze specialist in particuliere ouderenzorg enkel zelf uw zorgpremie en eventuele eigen bijdragen. De medewerkers van het particulier verpleeghuis zorgen ervoor dat alle andere financiële zaken voor u uit handen genomen worden. De prijs die u aan Compartijn betaalt, bevat het wonen, televisie en internet, gemeentelijke belastingen, de diensten van de klusjesman en eten en drinken voor u en uw gasten.