Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Welke voetbaltafel wil jij?

Het leuke spel voor ieder gezin en bedrijf. Het kan binnen staan in een huiskamer, maar ook bij een bedrijf. Het is namelijk heerlijk om tijdens de pauze even een potje tafelvoetbal te spelen. Op deze manier kan je heerlijk je gedachten op 0 zetten en genieten van de vrije tijd met je collega’s. Dit zorgt niet alleen voor minder stress maar ook voor heel veel gezelligheid. Als je een voetbaltafel zoekt dan is het belangrijk dat de voetbaltafel voldoet aan al je eisen. Wil je weten welke verschillende voetbaltafels er zijn? Lees deze blog dan verder! wij vertellen er namelijk meer over.

 

Welke functie?

Het is belangrijk om na te denken waar je de voetbaltafel wilt neerzetten en hoe vaak je van plan bent deze te gebruiken. Wanneer je de voetbaltafel veelvuldig wilt gebruiken in een café, bar of andere horecagelegenheid, moet deze sterker (en dus kwalitatiever) zijn dan een eenvoudige voetbaltafel voor thuisgebruik. Wanneer je de voetbaltafel in een publieke ruimte neer wilt zetten, moet je er ook over nadenken of je wilt dat men voor het gebruik ervan moet betalen. Er bestaan namelijk voetbaltafels met muntinworp.

 

De keuze is gigantisch

Het is een leuk spel, maar vaak neemt zo’n tafel veel plek in beslag. Gelukkig is hier wat aan te doen! Er zijn namelijk verschillende voetbaltafels die inklapbaar zijn. Op deze manier kan je wanneer je maar wilt een potje spelen, zonder dat de tafel de hele tijd in de weg staat. Daarnaast zijn er ook voetbaltafels in verschillende maten verkrijgbaar. Je kunt zelfs kiezen uit een mini variant. Deze voetbaltafel kun je gemakkelijk op een tafel neerzetten en voilà je kunt een potje spelen. Denk er alleen wel over na met hoeveel je personen doorgaans gaat spelen. Als dat er vier zijn dan is een mini voetbaltafel  niet echt ideaal. 

 

Voetbaltafel.nl

Wil je graag een voetbaltafel voor eigen gebruik of voor in het bedrijf waar je werkt? Neem dan gerust een kijkje op de website van Voetbaltafel.nl. Hier staan namelijk veel verschillende voetbaltafels van verschillende merken, onder anderen; Garlando en Heemskerk. Heb je nog een vraag over een voetbaltafel? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten ze helpen je namelijk graag verder!

 

https://www.voetbaltafel.nl/