Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Waarmee spelen meisjes?

Wat is leuk meisjes speelgoed? Uiteraard hangt dat af van het meisje waar je iets voor koopt. Over het algemeen doet echter alles wat met paarden te maken heeft het goed bij meiden. Welk meisje is nu niet dol op paarden? Koop daarom geen monopoly, maar paard-opoly voor je dochter of kleindochter. Of wat denk je van allerlei paardenaccessoires? Leuk is ook de spaakverlichting van paarden. Koop je dat meisjes speelgoed, dan heb je meteen kans dat je kleine meid wat vaker haar fietst pakt.

Ook bouwspeelgoed is leuk voor meisjes
Meisjes spelen graag met poppen. Dat is gewoon waar. Toch houden de meeste meiden ook veel van bouwen. Constructiemateriaal is dan ook uitstekend meisjes speelgoed. Het leuke is dat je van veel constructiespeelgoed telkens weer iets anders fabriceert. Zo stimuleer je met dit speelgoed de fantasie en de motoriek. Denk hierbij zeker ook aan het bouwen van tenten. Daar is allerlei leuk speelgoed voor verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld crazy forts. Of denk eens aan Bilibo Game Box. Dit meisjes speelgoed spreekt tot de verbeelding en prikkelt de fantasie.

Samen spelen afwisselen met alleen spelen
Sommige meisjes spelen het liefst alleen. Er is ook meisjes speelgoed te koop dat daar prima bij aansluit. Denk hierbij aan Playable Art Ball of aan allerlei puzzels. Ook creatief speelgoed kan prima gebruikt worden als je dochter een poosje rustig alleen wil spelen. Het is echter goed om samenspel te stimuleren. Veel meisjes doen dat uit zichzelf al graag, maar is dat bij jouw dochter minder het geval, koop dan meisjes speelgoed dat spel met anderen aanmoedigt. Koop je een kubb spel of groot domino voor buiten, dan is het leuk als er iemand anders meespeelt. En wat denk je van een badmintonset? Met dat speelgoed moet er wel iemand anders meedoen.

https://www.trendyspeelgoed.nl/