Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Rijschool Utrecht

Bij rijschool in Utrecht hebben we veel keuzes met op maat rijlessen. Onze rijschool in Utrecht heeft meer keuzes op Spoedcursus, vanaf 1 jaar beginnen met je rijlessen en als je niet meer tijdens het rijden, verminderen met adhd, zodat je weer durft met je auto op weg kan. Onze instructeurs zij geüpdatet om de vijf jaar, zodat onze klanten alleen maar kwaliteit krijgen. Bij ons heb je geen overbodige kosten want de intakeles wordt standaard gratis gegeven. Wij hebben geen administratiekosten. Onze lespakketten zijn aangesteld, dat je goedkoop je rijbewijs kan halen bij rijschool in Utrecht .

 

Je kan al vanaf 16,5jaar beginnen met je rijles

 

Je gelooft je oren niet. Je mag tegenwoordig met je jonge leeftijd met het begonnen van je rijbewijs beginnen. Het afrijden voor je praktijkexamen mag pas als je 17 jaar bent geworden. Onder een begeleiding van een ervaren bestuurder mag je tot 18e rijden. Zonder begeleiding mag je niet de weg op. Als je doet, loop je grote risico’s met bekeuringen en punten. Als je pas klaar bent voor het praktijkexamen, dan zal je rijschool in Utrecht snel laten afrijden. Met spoedcursus van rijschool Vlam haal je binnen 1 dag je rijbewijs. Wij raden aan voor dat je met spoedcursus begint met je theoriecertificaat te hebben. Als je nog niet in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat, dan biedt rijschool Vlam volledige theorieopleidingen met slagingsgarantie aan.  

 

Binnen no time je rijbewijs in je zak! 

 

Als je van plan bent om snel je rijbewijs te halen, dat is mogelijk bij ons in korte termijn. De herkozen tijd is vaak 7dagen. Omdat wij in bezit zijn van ons privé eigen terrein. Na een proefles is het gekozen dagen geschikt is voor jouw. Je bent nog niet bezit van theorie, dat kan je ook via onze school halen. Wij geven versnelde 2 daagse Theoriecursus. De locatie is korte loopafstand. De theorie is tegenwoordig anderhalve jaar geldig. Dit is een ruimere tijdt om te slagen voor je praktijkexamen. Een volledige theorieopleiding begint al vanaf 100,- euro met slagingsgarantie. De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen.

 

  

    • Kwalitiet en Veilighied boven aan. 

 

    • De goedkope rijlessen in Utrecht  

Maak vandaag nog snel je afspraak 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.rijschoolvlam.nl