Professionele en ervaren mediator bij echtscheiding

Wanneer u gaat scheiden, komt daar van alles bij kijken. U moet bedenken hoe u de bezittingen verdeelt en wie er in uw huis blijft wonen. Of kan zowel u als uw echtgenoot de woonlasten voor dit huis niet opbrengen? Dan moet er een ander huis worden gezocht voor u of uw partner. En wat gebeurt er met de kinderen? Welke omgangsregeling spreekt u af? Een mediator kan bij al deze zaken rondom echtscheiding helpen. Deze vergemakkelijkt de communicatie tussen u en uw partner, die soms nogal moeilijk verloopt. Ook is er een kindercoach aanwezig, zodat ook uw kinderen de scheiding goed doorstaan. Want voor hen is het vaak extra moeilijk als papa en mama gaan scheiden. Deze specialist heet niet voor niets: Scheiden doe je Samen!

Veelzijdige deskundigheid van de mediator bij echtscheiding

Bij een echtscheiding krijgt u te maken met verschillende lastige onderwerpen. Want hoe maakt u juridisch gezien goede afspraken? En hoe worden alle bezittingen eerlijk verdeeld? Hoe regelt u de financiële zaken? En wat zijn de gevolgen voor de belastingen? Allemaal lastige onderwerpen waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. Gelukkig biedt Scheiden doe je Samen deskundigheid op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Met deze veelzijdige deskundigheid doorloopt u uw echtscheiding op een goede manier.

Vergeet uw kinderen niet bij uw echtscheiding, ook voor hen is de mediator er

Veel mensen die gaan scheiden zijn zo bezig met het regelen van alle praktische zaken en de frustraties richting hun partner, dat ze de kinderen helemaal vergeten. Het is echter belangrijk om ook voldoende aandacht te geven aan de kinderen, want ook voor hen is een echtscheiding een ingrijpende gebeurtenis. Veel kinderen voelen zich onzeker wanneer hun ouders gaan scheiden. Is het mijn schuld? Waar ga ik straks wonen? Kan ik straks nog wel naar dezelfde school? Kan ik nog wel vrienden blijven met vriendjes en vriendinnetjes? Allemaal vragen waarmee uw kinderen terecht kunnen bij de kindercoach, die uw kinderen zonder extra kosten begeleidt tijdens uw scheiding. Dit kan thuis en op ieder gewenst moment. Ook na de scheiding.