Picanha, Boston Butt en allerlei spareribs bestelt u hier

Bent u een echte liefhebber van spareribs? Dan eet u vast vaak bij restaurants die onbeperkt spareribs serveren. Zo geniet u van een leuke avond met uw vrienden en natuurlijk van de spareribs in verschillende smaken. Wat nu, als we u zouden vertellen dat u deze overheerlijke spareribs ook zelf kunt maken? De lekkerste spareribs bestelt u bij de online leverancier Beef&Steak en bereidt u eenvoudig op de barbecue. Voortaan organiseert u de gezellige sparerib-avonden met vrienden gewoon thuis. En houdt u van wat meer variatie? Wat dacht u er dan van om naast spareribs ook Boston Butt en Picanha te bestellen? Bij de specialist vindt u het allemaal. 

Met genoeg geduld bereidt u de lekkerste Boston Butt

Dit weekend gaat u het eindelijk doen: zelf Boston Butt op de barbecue bereiden. Hoe gaat dit in z’n werk? Dit heerlijk malse vlees is op zijn lekkerst wanneer het langzaam gegaard is op een barbecue of in een oven. Het principe werkt eigenlijk hetzelfde als bij draadjesvlees. Door de langzame garing op lage temperatuur verandert het aanwezige collageen in gelatine. Hierdoor wordt het vlees zo zacht dat u het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar trekt. De temperatuur van het vlees mag niet boven de 120 graden Celsius uitkomen. Voor het maken van pulled pork moet u minstens 6 uur uittrekken. Heeft u echter een groot stuk vlees? Dan kost het meer tijd, soms wel 16 uur. Het duurt even, maar dan heeft u ook wat! En zoekt u nog naar lekker vlees om uw barbecue avond compleet te maken? Met Picanha en verschillende soorten spareribs zit u sowieso goed. 

Picanha vlees lastig te krijgen? Niet dankzij de specialist!

Picanha vlees is vaak moeilijk te verkrijgen en daarom wordt het gezien als een luxe product.  Het is niet standaard bij elke slager te koop. Picanha vlees, ook wel staartstuk genoemd, is een vrij onbekende vleessoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Gelukkig hoeft u het vlees zo ver niet te zoeken. U bestelt het bij een specialist als Beef&Steak al binnen enkele muisklikken. Ga bijvoorbeeld voor de USA Grain Fed Picanha of de Aberdeen Angus Picanha om uzelf en uw gasten écht te verwennen. Bereid het vlees op de barbecue of uit de oven. Wilt u uw gasten ook nog verwennen met andere stukken vlees? Met Boston Butt en spareribs zit u altijd goed.