Personeel tijdelijke contracten aanbieden tot 5,5 jaar? Het kan hier

Er zijn weinig zaken zo lastig om in te schatten als de groei van een bedrijf. Hoe ziet uw bedrijf er bijvoorbeeld over een aantal jaren uit? Goede medewerkers vinden kan een uitdaging zijn. Als u zelf personeel aanneemt mag u deze tot maar een paar jaar een contract aanbieden van bepaalde tijd. Daarna moet u uw personeel een contract voor onbepaalde tijd aanbieden. Dit is erg vervelend wanneer dit om bepaalde redenen niet kan. Kies daarom voor een deskundig payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant. Bij dit payroll bedrijf kunt u flexibel personeel inhuren waarbij het payroll bedrijf de wettelijke wetgever is. Het grote voordeel hiervan is dat u contracten van bepaalde tijd kunt aanbieden tot wel vijf jaar! Dit is de perfecte oplossing wanneer u deskundig personeel lang in uw bedrijf wilt laten werken.

Geen werknemersrisico’s met het inhuren van personeel bij een payroll bedrijf

Het zijn van een directeur of leider van een bedrijf is niet niks. Er komt enorm veel bij kijken en u moet van alles en nog wat regelen. Hoe zit het bijvoorbeeld met verzekeringen voor de werknemenr? De salarisadministratie? En het uitbetalen bij ziekte? Kies voor een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral in de horeca, detailhandel en transport is dit erg handig. Uitzendbureau Brabant levert Payroll diensten voor verschillende branches.

Werken met personeel van een payroll bedrijf kent vele voordelen

Zit u in een branche die afhankelijk is van de seizoenen? Dat kan een flinke uitdaging zijn op het gebied van personeel, etc. De klanten wilt u behouden en de werkzaamheden moeten uitgevoerd worden. Uitzendbureau Brabant biedt de oplossing. Huur uw personeel in bij een ervaren payroll bedrijf. Dit kent vele voordelen. Het payroll bedrijf is namelijk de juridische werkgever van het personeel. U zit dus nergens aan vast. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de salarisadministratie, de ziektekostenregelingen of alle bijkomende verzekeringen. Het inhuren van personeel bij een deskundig payroll bedrijf is dus een goede oplossing als u tijdelijk werknemers zoekt in verschillende sectoren.