Ook zonder vaarbewijs een jacht huren bij een ervaren jachtverhuur

Ontvlucht de drukte door het huren van een jacht bij een gespecialiseerd jachtverhuur. Hier heeft u de keuze uit verschillende luxe jachten, waarmee u zelfs zonder vaarbewijs gewoon mee kunt varen. En het mooiste van alle is dat u geen vaarbewijs nodig heeft. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke vakantie op het water. Waarom is dit niet nodig denkt u? Omdat de jachten die deze jachtverhuur aanbiedt kleiner zijn dan 15 meter en niet sneller varen dan 20 km/u. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilige omgeving en kunt u zonder zorgen de jacht besturen.

Wist u dat u kunt kiezen uit 8 verschillende jachten bij de specialist in jachtverhuur?

Wilt u eens op een originele manier uw vakantie doorbrengen? Kies dan voor een jacht die te huur is bij een specialist als Delos Yacht Charter. Gaat u voor de Ivoormeeuw? Dit is een groot jacht dat van alle gemakken is voorzien. Dit jacht beschikt over een ruime douchecabine en heeft een terras met een tafel en stoelen op het dek waar u heerlijk kunt ontspannen. Of kiest u liever een sportiever model? Kies dan voor de Marmeralk. Dit ruim 10 meter lange jacht, dat te huur is bij Delos Yacht Charter, ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is erg efficiënt ingedeeld waarbij de nadruk is gelegd op het open varen. Met dit jacht geniet u optimaal van de prachtige natuur. Ontdek de andere 6 modellen van deze specialist in jachtverhuur op hun website.

Het ‘Groene Hart’ ontdekken? Het kan met een jacht dat te huur is bij een specialist

Als u kiest voor het jachtverhuur van Delos Yacht Charter, heeft u de keuze uit meer dan 6 verschillende luxe jachten voor allerlei groepsgroottes. Zonder vaarbewijs kunt u met elk luxueuze dat te huur is bij Delos Yacht Charter de mooie natuur van het ‘Groene Hart’ ontdekken met tot wel 10 vrienden of familieleden. Vaar bijvoorbeeld over de Loosdrechtse Plassen, dit natuurgebied is erg populair bij watersporters. Hier vindt u daarom ook veel restaurants, terrasjes en jachthavens. Wilt u wat meer de rust opzoeken? Kies dan voor een vaartocht over De Hollands IJssel. Dit natuurgebied bestaat uit prachtige rivieren waarop u met uw motorjacht langs dromerige stadjes vaart.