Met onderhoud aan uw koffiemachine heeft u de beste waterkwaliteit

Er zijn verschillende dingen waarop moet worden gelet wanneer u onderhoud laat verrichten aan uw koffiemachine. Zo is het belangrijk dat de waterkwaliteit goed is. Dit is een van de belangrijkste factoren om lekkere koffie te zetten. Want wist u dat de waterhardheid een doorslaggevende factor is voor de smaak van een kop koffie én dat dit mede de cremalaag bepaalt? Maar hoe krijgt u deze waterkwaliteit in de beste vorm? Schakel in dat geval de experts van KoffieSnel.nl Espressoservice. Tijdens het onderhoud van uw koffiemachine wordt de Carbonaathardheid in Duitse Hardheid (kH) gemeten, waarna het filter op de juiste manier wordt afgeregeld. U bent een volledig jaar gegarandeerd van het zetten van de beste koffie. Onderhoudskosten nemen af en de levensduur van uw machine wordt ook nog eens verlengd.

Door tijdig onderhoud werkt uw koffiemachine zeven dagen per week

Wilt u zeven dagen per week de lekkerste koffie serveren op uw terras? Of heeft u een restaurant en wilt u uw gasten laten genieten van een heerlijke kop speciale koffie? Dat wenst iedere horecaondernemer, toch? U wilt daarom altijd verzekerd zijn van apparatuur die ook écht werkt. Voorkom storingen of laat deze verhelpen door het team van KoffieSnel.nl Espressoservice. Met onze uitstekende service in de vorm van een onderhoudscontract bent u verzekerd van een werkend koffieapparaat, zeven dagen per week. Want komt dit team er bij u achter dat er sprake is van een calamiteit tijdens het onderhoud aan uw koffiemachine? Dan ontvangt u een leenmachine, totdat uw eigen machine weer naar behoren werkt. Afhankelijk van uw contractvorm wordt er geen of een gereduceerd tarief in de weekenden of feestdagen in rekening gebracht.

Het onderhoud van uw koffiemachine op basis van een onderhoudscontract

Gaat u een onderhoudscontract bij KoffieSnel.nl Espressoservice afsluiten? Dan heeft u keuze uit allerlei verschillende onderhoudscontracten. Welk contract u ook kiest, u weet altijd zeker dat de storing die u meldt al binnen 24 uur wordt behandeld. Een Standaard, Standaard-Plus of All-in onderhoudscontract: waar gaat uw voorkeur naar uit? Een weekend-/feestdagentoeslag is verleden tijd of wordt gereduceerd en de nodige onderdelen om uw storing mee te verhelpen zijn te allen tijde op voorraad. Hierdoor is het team van KoffieSnel.nl Espressoservice u te allen tijde razendsnel van dienst zodra er onderhoud voor uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Sluit het contract af dat aansluit bij uw wensen en ben verzekerd van een uitstekende serviceverlening door KoffieSnel.nl Espressoservice.