Medailles bestellen doet u eenvoudig online

U heeft voor een evenement bekers, medailles of andere sportprijzen nodig. Het is echter vervelend als u niet veel tijd heeft om langs de winkel te gaan. Als u kiest voor Mila Sportprijzen hoeft u de deur niet meer uit. Hier kunt u binnen enkele klikken de sportprijzen, zoals medailles, van uw voorkeur online bestellen. Plaats de producten in het winkelmandje. Daarna doorloopt u het bestelproces en rekent u af met bijvoorbeeld iDEAL of een andere veilige betaalmethode. Uw bestelling is voltooid en de geheel op maat gemaakte prijzen worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Als u voor meer dan €100 aan sportprijzen bestelt, dan neemt de specialist de verzendkosten op zich. Dat is nog eens service, nietwaar?

Medailles, bekers, rozetten en andere sportprijzen eenvoudig online bestellen

Heeft u het assortiment van Mila Sportprijzen al eens bekeken? Hier vindt u allerlei sportprijzen, van medailles en bekers tot rozetten en kampioensschalen. Hier vindt u zeker wat u zoekt voor uw kampioenschap. Deze prijzen, zoals sportbekers, kampioensbekers, rozetten en medailles, kunt u eenvoudig online bestellen. Alle producten worden uit voorraad geleverd. Daarom zijn zij in staat om uw bestelling al binnen twee dagen bij u te bezorgen. Heeft u een grotere bestelling? Dan kan het iets langer duren. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100. Dat is de service die u van een specialist mag verwachten.

Medaille ontwerpen: geef tijdens het bestellen uw wensen door

Bent u van plan om medailles te bestellen bij Mila Sportprijzen? Goede keuze! Hier kunt u zelf uw medailles ontwerpen voor het sportevenement dat u organiseert. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een bepaalde sportafbeelding en een kleur lint. Op die manier kunt u de medaille helemaal afstemmen op uw sport. Heeft u zelf een logo ontworpen? Deze kunt u uploaden op de website waarna Mila Sportprijzen ervoor zorgt dat het logo op de medaille wordt geplaatst. U kunt medailles in verschillende groottes bestellen, namelijk 40 millimeter, 50 millimeter en 70 millimeter.