Laat een bierglas graveren

Is er binnenkort iemand in jouw omgeving jarig die jij graag wil verrassen met een leuk en persoonlijk cadeau? De zoektocht naar een perfect cadeau is lastig, je weet immers nooit of de ontvanger het cadeau écht leuk zal vinden. Wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor iemand, weet je vaak wel waar hij of zij van houdt. Ben jij op zoek naar een cadeau voor een echte bierliefhebber? Dan is het een leuk idee om een persoonlijk bierglas aan hem of haar cadeau te geven. Kies ervoor om een bierglas te graveren met een leuke persoonlijke tekst. Bijvoorbeeld een uitspraak die hij of zij vaak doet, een levensspreuk die écht op diegene slaat of graveer er simpelweg zijn of haar naam in. Hierdoor krijgt dit praktische cadeau een persoonlijke twist en is het zeker een pronkstuk. 

 

Een compleet cadeau

Een bierliefhebber drinkt vaak ook speciaal bier van over de hele wereld. Je kunt hierop inspelen door het cadeau af te maken met een lekker bierpakket met diverse speciaal bieren. Een lekkere blond of een volle dubbel. Stel zelf een lekker bierpakket samen of kies een al bestaand pakket. Een andere optie is een bierpakket met snacks. Bijvoorbeeld een lekkere fles pils met worst of kaas. Hier zijn vaak ook al bestaande pakketten van te vinden. Voeg hier een bierglas dat gegraveerd is aan toe, en het is hét perfecte cadeau voor een echte bier liefhebber. Wil je meer inspiratie voor de tekst op het bierglas? Wellicht kun je iets leuks bedenken bij de gelegenheid. Zo kun je bijvoorbeeld gefeliciteerd op het bierglas laten graveren wanneer de gelegenheid om een felicitatie vraagt. Maar je kunt ook gaan voor een grappige bijnaam die de ontvanger heeft. Hij of zij kan dan altijd het bierglas gebruiken en weet precies welk glas van hem of haar is! 

 

Bierglas graveren, waar doe je dat?

Online kun je eenvoudig een bierglas aanschaffen dat je kunt laten graveren. Dit kan bijvoorbeeld bij Personal Surprise. Vind op hun website het perfecte bierglas en geef aan wat erop gegrafeerd mag worden. Dit kan ook een logo zijn. Bekijk de mogelijkheden die zij bieden op het gebied van bierglas graveren en neem contact met hen op bij vragen.


https://www.pegamento.nl/