Kom bij van een dag fietsen in de Biesbosch bij dit restaurant

Houdt u van fietsen en wilt u dit in de Biesbosch doen? Kom dan eens langs Het Bolle Bevertje. Wilt u zelf geen fietsen meenemen of is niet iedereen in de gelegenheid daartoe? Het Bolle Bevertje heeft de oplossing! Zij verhuren namelijk vele soorten fietsen en bieden ook de mogelijkheid om met velen heerlijk koffie te drinken, te lunchen of te dineren. Er zijn verschillende fietsen te huur, waaronder: familiefietsen, elektrische fietsen, luxe fietsen, tandems en mountainbikes. Zo kunt u optimaal genieten van uw dag in de natuur en neemt dit bedrijf u alle zorgen uit handen.

Fietsen in De Biesbosch? Dit is uw begin- en eindpunt!

Op een mooie zomerdag fietsen in de Biesbosch. Veel mensen worden hier blij van. Heeft u geen fietsendrager of geen auto? Kom dan naar Het Bolle Bevertje! Hier kunt u, zeker ook voor grote groepen, fietsen huren. Er zijn vele soorten fietsen beschikbaar, dus of u nu gaat mountainbiken of lekker rustig wilt fietsen op een elektrische fiets, het kan allemaal. Daarbuiten is er op het terrein ook kano- en bootverhuur en kunt u verschillende arrangementen boeken. Waar wacht u nog op en ga lekker naar buiten! Kom de Biesbosch verkennen en sluit af met heerlijke koffie, lunch, borrel of diner.

Mis deze rustplek niet tijdens uw dag fietsen in De Biesbosch

Elk jaar trekt de Biesbosch duizenden bezoekers. Dat is niet gek, want de natuur en de recreatiemogelijkheden zijn hier volop aanwezig. Vooral in de zomer, wanneer alles in bloei staat en de dieren wakker zijn, is het lekker druk in het park. Een van de meeste ondernomen activiteiten is wel fietsen in De Biesbosch. Doordat uw fiets geen geluid maakt, heeft u een grotere kans om een van de dieren te spotten die in De Biesbosch wonen. Na uw fietstocht lekker bijtanken? Kom naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren met uitzicht op de rivier en het park. Komt u met veel? Dit is geen probleem, want er vallen genoeg arrangementen te kiezen.