Kies voor arrangement met paintball én buffet bij specialist in Brabant

Als u paintball gaat spelen in de bosrijke omgeving van Brabant zult u na afloop wel hongerig zijn. Helemaal wanneer u een bijzonder feest organiseert. Wanneer u uw feest organiseert bij een partycentrum, dan kunt u gelukkig kiezen uit een aantal arrangementen. Door voor zo’n arrangement te kiezen, bespaart u veel tijd en moeite. U heeft de keuze uit verschillende paintball arrangementen bij De Hooghei. Ideaal, nietwaar? De arrangementen bestaan uit een outdoor activiteit en een heerlijk diner. Op de dag dat u met uw gezelschap bij ons langskomt, wordt u allen ontvangen met koffie/thee en gebak. Hier beleeft u gegarandeerd een geslaagde dag.

Na paintball uitpuffen in restaurant met uitgebreide kaart in Brabant

Heeft u net een potje paintball achter de rug? Dan bent u zowel hongerig als moe. Het zou toch ideaal zijn als u na het spelen van paintball zo aan tafel kunt aanschuiven voor een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Dat is mogelijk, mits u paintball speelt bij De Hooghei in Brabant. Hier kunt u terecht voor het spelen van een vermakelijke outdoor activiteit, zoals paintball of survival, maar ook voor heerlijk eten achteraf. Van brunch tot lunch, van tapas tot diner à la carte en van driegangenkeuzemenu tot live cooking buffet, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kop koffie drinken of borrelen.

Paintball in arrangement voor origineel schooluitje in Brabant

Bent u dit jaar degene die het schooluitje organiseert? Dan staat u wederom voor een lastige taak. U wilt natuurlijk dat alle kinderen het naar hun zin hebben tijdens het schooluitje, maar wat vinden ze tegenwoordig leuk om te doen? Heeft u al aan outdoor activiteiten gedacht? Bij De Hooghei kunt u kiezen uit verschillende schoolarrangementen die in het bijzonder geschikt zijn voor het voortgezet onderwijs. Wat denkt u van een arrangement met golf en paintball in Brabant, waarna de kinderen kunnen genieten van frietjes, een snack en limonade? U kunt kiezen uit verschillende arrangementen; er is vast een arrangement dat u geschikt acht voor uw scholieren.