Straaltjezon
Image default
Afvalverwerking

Hoe gebruik je een watertank voor drinkwater?

Bij Tankgigant.nl vind je ook watertanks van 50 liter. Denk maar aan een 50 liter half transparante toren watertank. Deze zijn vooral geschikt om drinkwater of andere vloeistoffen op te slaan. Ook is het heel gemakkelijk om het hierin te vervoeren. De tanks hebben ongeveer een 0,75 inch messing uitgang met binnendraad. De deksels hebben ongeveer een diameter van 15 centimeter. Het kan zo zijn dat je een aansluiting naar de slang nodig hebt om de tank te vullen, beluchten, ontluchten of om te dienen als overloop naar een extra uitgang. Dit is ook op onze website te vinden. Twijfel dus niet om een kijkje te nemen naar onze website: Tankgigant.nl

Tankgigant.nl bestaat uit een ervaren team die dit al jaren doet. Daarom kun je ons ook altijd contacteren als je meer informatie wilt over watertanks. Ook maken wij watertanks op basis van jouw wensen en eisen. Dus ook kun je ons hiervoor contacteren en dan maken wij voor jou speciaal  een watertank naar jouw idee. Bekijk ook onze website voor ons aanbod. We hebben namelijk verschillende soorten watertanks van 50 liter. Je vindt verschillende watertanks van 50 liter voor verschillende budgetten. 

Ga nu naar onze site en bekijk alle watertanks met een inhoud van 50 liter. Deze variëren namelijk in model, prijs en afmeting!

Watertank 300 liter – Tankgigant.nl

Naast 20, 50, 2000 en 50.000 liter hebben wij ook watertanks van 300 liter. Deze HDPE IBC tanks zijn onder andere geschikt om bijvoorbeeld diesel, drinkwater of andere vloeistoffen op te slaan. Deze watertanks hebben ongeveer een kunststof uitgang van 2 inch. Deze kunststof uitgang is met een buitendraad en een kogelkraan. De deksel van een 300 liter watertank heeft vaak een diameter van 15 centimeter. De tank kan op een kunststof pallet staan waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. Onze IBC watertanks worden door een stevige stalen kooi beschermd. Waarschuwing: bestudeer de huidige regelgeving betreft jouw situatie en de wijze waarop de diesel bij jou wordt opgeslagen. Tankgigant.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit onjuist gebruik. Volg de ‘guidelines’ dus netjes op. 

Wij hebben een groot voorraad aan watertanks met een inhoud van 300 liter. Deze zijn te verkrijgen in verschillende maten en afmetingen. Het ligt maar net aan je wensen en eisen. Je kunt ook bij ons je eigen watertank ontwerpen en deze laten maken in onze fabriek. Wij zijn namelijk eigen producent en produceren dus alle watertanks zelf. Dit is fijn, want je ontwerpt een watertank die precies past bij jouw wensen en eisen. Fijn toch? Wil je meer informatie? Bel of contacteer ons voor deskundig advies of bekijk onze website: Tankgigant.nl