Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Het organiseren van een bedrijfsfeest

Wanneer je een goed geregeld bedrijfsfeest wilt organiseren gaat daar een hoop tijd inzitten. Je wilt natuurlijk dat alles goed verloopt en dat het een onvergetelijk feest wordt. Denk aan versiering en bedrijfscatering dat geregeld moet worden. Via dit stappenplan hoef jij je geen zorgen meer te maken. Het organiseren van een bedrijfsfeest is natuurlijk leuk om te doen maar het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Wanneer je deze stappen volgt kom je al een heel eind.

 

Stap 1: bedenk een doel

Het organiseren van een bedrijfsfeest is vaak voor een reden. Een personeelsfeest is bijvoorbeeld om intern de relaties onderling te verbeteren. Hierdoor wordt de sfeer op de werkvloer ook verbetert.  Het is dus belangrijk dat je eerst het doel weet voordat je het feest gaat organiseren.

 

Stap 2: gasten en budget – bedrijfscatering

Nadat je het doel weet, ga je je bedenken welke mensen je gaat uitnodigen. Hier ga je dus een gastenlijst maken. Om een beter beeld te hebben van de doelgroep kijk je goed naar geslacht en leeftijd. Het feest moet natuurlijk aansluiten bij de doelgroep. Wanneer je dat weet en de hoeveelheid gasten die je wilt uitnodigen kun je verder naar het budget. Denk hierbij aan de locatie, de catering, een dj en versiering. Maak eerst een schatting, dit voorkomt dat je te veel geld uit gaat geven.

 

Stap 3: Bedenk een thema

Hier bedenk je na alle informatie die je al hebt verzameld hoe het feest eruit komt te zien. Daarbij hoort ook de locatie en wat voor feest het is bijvoorbeeld formeel of informeel. Een thema bedenken kan het feest nog extra leuk maken. Denk aan jaren 90, carnaval of black and white thema.

 

Stap 4: programma uitschrijven

Bij deze stap ga je een duidelijk programma maken van het feest. Denk aan de tijden, het menu en entertainment. Via bijvoorbeeld lunchroom Amsterdam-Zuid kan er catering geregeld worden.  Bij lunchroom Amsterdam-Zuid hebben ze geweldige catering. Hier bedenk je ook of alles binnen het budget voldoet.

Vervolgens kun je alles gaan boeken, de catering, locatie en entertainment. Wanneer dit is gebeurd kunnen alle gasten uitgenodigd worden via bijvoorbeeld een ouderwetse uitnodiging of via een mail.

https://fredpunt.nl/catering/bedrijfscatering/