Habu levert al 40 jaar de beste glazenwassers voor Ede

 

Al meer dan 40 jaar is Habu Schoonmaakorganisatie in de regio Ede actief om tal van verschillende particuliere en zakelijke objecten van boven tot onder grondig te reinigen. Die lange staat van dienst hebben zij mede te danken aan hun uiterst professionele aanpak, ongeacht of het daarbij om een kleine of grote schoonmaakklus gaat. De manier van werken van de glazenwassers in Ede zorgt er dan ook voor hun interieurverzorgers en glazenwassers in Ede en omstreken schoonmaakwerkzaamheden van hoge kwaliteit afleveren, wat de klanttevredenheid in z’n algemeenheid natuurlijk alleen maar ten goede komt. Het team van Habu werkt efficiënt en nauwkeurig. En dat doen ze tegen een schappelijk tarief.

 

 

Uw milieuvriendelijke glazenwasser in Ede

 

Om te voorkomen dat ze het milieu zwaar met onze schoonmaakwerkzaamheden belasten maken zowel de interieurverzorgers als de glazenwassers in Ede gebruik van zogenoemd ‘groene’ schoonmaakmiddelen. Deze producten zijn ecologisch verantwoord en brengen daardoor geen of zo min mogelijk schade aan de natuur om ons heen aan. Door op deze manier te werk te gaan is uw keuze voor Habu Schoonmaakorganisatie dus ook meteen een verantwoorde keuze. Kortom, een extra pluspunt naast hun betrouwbare en professionele manier van werken.

 

 

Korte lijnen en duidelijke communicatie

 

Habu Schoonmaakorganisatie is een laagdrempelig bedrijf. Ze doen niet aan onnodig lange lijnen, zodat er altijd duidelijk gecommuniceerd kan worden. De medewerkers van schoonmaakbedrijf Ede spreken allemaal Nederlands, zodat er bij Habu Schoonmaakorganisatie nooit sprake van communicatieproblemen hoeft te zijn. Ook al zijn ze al meer dan 40 jaar actief in deze branche, toch betekent dat niet dat de eigenaren inmiddels op hun lauweren zijn gaan zitten. Net als de rest van het team zijn ze elke dag gewoon op de werkvloer actief met het reinigen van objecten, zodat ze goed feeling kunnen houden met de wensen van hun klanten die een schoonmaker of glazenwasser in Ede nodig hebben.

 

Posted in MKB