Geniet van zorg op maat bij de huisarts in Eindhoven

Ieder mens is uniek en heeft dus ook andere zorg nodig. Daarom zoekt u een huisarts, in Eindhoven of de omgeving, die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen. Het is dan ook belangrijk dat uw huisarts, werkzaam in de omgeving van Eindhoven, daar uitstekend rekening mee houdt. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Kies dus eerste-lijns zorg door Huisartsenpraktijk Keunen.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

De zoektocht naar een nieuwe huisarts in de omgeving van Eindhoven kan nog best een lastige klus zijn. Vaak zitten ze al vol of voldoen ze niet aan uw wensen. Daarnaast is het van belang dat u gebruik maakt van een breed pakket eerstelijns zorg. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.

Bij de huisarts in Eindhoven maakt u gemakkelijk gebruik van het elektronisch consult

Het is tegenwoordig heel eenvoudig om iets via het internet te regelen. Maar had u verwacht dat het mogelijk zou zijn om online contact te hebben met de huisarts in Eindhoven. Bij Huisartsenpraktijk Keunen neemt u gemakkelijk contact op voor een elektronisch consult. Heeft u een vraag aan uw huisarts of praktijkbegeleider? En denkt u dat het niet nodig is om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag even contact met de huisarts in Eindhoven? Dan stelt u deze vraag gemakkelijk via het elektronische formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. Is het nodig, dan neemt de huisarts of praktijkbegeleider telefonisch contact met u op.