Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

EW Facility Services: dé ultieme gastbeleving

Facilitaire dienstverlening is beleving. Vanuit deze overtuiging gelooft EW Facility Services dat zij met hun dienstverlening positief bijdragen aan de beleving van medewerkers, gasten en bezoekers op de totale dienstverlening van opdrachtgevers. Deze propositie en het waarmaken van wat ze beloven is hun sleutel tot succes. Hoe dit er uitziet? Daar lees je meer over in deze blog!

Hospitality in het DNA

EW Facility Services is ervan overtuigd dat zij met hun facilitaire diensten een positieve bijdrage leveren aan de beleving van gasten/eindgebruikers van hun opdrachtgevers. Doordat de oorsprong van EW Facility Services in de hotelbranche ligt ende gehele bedrijfsstrategie – van backoffice tot opleidingsbeleid – hier vanaf dag één op is ingericht, is gastvrijheid als kernwaarde verankerd in hun DNA.  

De H-factor

Medewerkers van EW Facility Services blinken uit in gastvrijheid in alle opzichten. Zij zijn professioneel, betrokken en doen hun werk met enthousiasme. In alle opzichten vormen deze mensen een representatief visitekaartje voor jouw organisatie. Dienstverlening zit hem juist in die details; gastvrijheid uitstralen, net dat stapje extra doen en jou als opdrachtgevers positief verrassen. Alles wat zij achterlaten moet voor jouw gasten of medewerkers aanvoelen als thuiskomen. Die hospitality, of te wel de H-factor, is bij EW Facility Services in de bedrijfsvoering verankerd.

Opleiden

EW Facility Services gelooft dat collega’s, vanuit hun ambitie en passie voor het vak, steeds beter kunnen worden in wat ze doen. Met elkaar als team én individueel. De ontwikkeling om beter te worden start tenslotte bij een ieder zelf. Iedere dag kan iemand groeien, meer leren van zichzelf, maar ook van elkaar. Als organisatie ondersteunen ze onze medewerkers graag in hun ontwikkeling. Daarom besteden ze veel aandacht aan onze mensen. Er wordt continu geïnvesteerd in training- en opleidingsprogramma’s. Daarbij zijn persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijke issues voor EW Facility Services. Deze verhogen niet alleen het plezier in het werk maar ook de resultaten voor hun opdrachtgevers.

De ultieme gastbeleving

Het nakomen van wat EW Facility Services beloof is dé sleutel tot succes. Ze zijn ervan overtuigd dat zij met hun facilitaire diensten een positieve bijdrage leveren aan de beleving van gasten. Benieuwd EW Facility Services voor jou kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie? Bezoek dan snel hun website of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://www.ew.nl/