Een uitgebreide collectie horeca kleding

Kent u de mooie bedrijfskleding van Segers al? De koksjassen, serveerschorten en broeken van deze specialist zijn van uitmuntende kwaliteit. Bij Segers kiest u uit een ruime collectie in verschillende pasvormen, kleuren en bijpassende accessoires, zoals koksknopen, riemen en elastische bretels. En heeft u de keuze uit de collectie aan horeca kleding gemaakt, zoals een horeca schort? In dat geval kunt u het schort volledig laten personaliseren in de borduurfabriek. Een logo, een bedrijfsnaam of initialen van de chef. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk alvast het aanbod aan horeca kleding online, allen gemaakt van hoogwaardige Zweedse kwaliteit.

Straal de juiste sfeer uit met een horeca schort

Al uw personeel moet er natuurlijk goed uitzien. Hoe uw personeel eruitziet bepaalt namelijk deels de mening van uw gasten over uw horecazaak. Een horeca schort helpt het juiste gevoel over te brengen in uw restaurant.  En dat is precies de reden waarom u kiest voor horeca kleding van Segers. Kies uit een divers aanbod zoals linnen, lederen, denim, plastic of tricot horeca schorten. Daarnaast zijn de schorten van alle gemakken voorzien. De nekbanden zijn verstelbaar, de schorten zijn voorzien van zakken en zijn makkelijk te knopen met een lus. Een korte sloof, lange sloof of traditioneel schort. De keuze is aan u.

Doe inspiratie in het online magazine voor uw horeca kleding op

Het online magazine is de inspiratiebron voor elke horecaondernemer, met verhalen van topkoks en de mooiste horeca kleding. Deze kleding verandert chefs niet in topchefs. Maar toptalenten zoals topchefs werken wel in de diverse schorten van Segers. Van de bediening tot aan kelners en van bartenders tot aan chef-koks. De horeca kleding is volledig in overeenstemming met elkaar. En naast dat de horeca kleding, zoals een horeca schort, er onwijs stijlvol uitziet, is de hoge kwaliteit, het design, functionaliteit en comfort minstens zo belangrijk. Bekijk een kleine selectie van de collectie in het online magazine, het volledige aanbod online of bezoek de showroom in Breda voor persoonlijk advies.