Een schoonmaakbedrijf nodig? Wij hebben alles onder één dak

Zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk? Wij van Hofkens HIG zorgen voor een passende oplossing. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw kantoorpand of bedrijfsruimte. Wat kunt u verwachten van onze Allesreinigers? Zij deinzen nergens voor terug en pakken alles met beide handen aan. Meer weten over de schoonmaakwerkzaamheden van Hofkens HIG? Lees er alles over in deze blog.

 

Op zoek naar schoonmaakbedrijf?

Het visitekaartje van uw bedrijf is een schoon bedrijfspand. Daarom is het hebben van een schoon bedrijfspand zo belangrijk en biedt Hofkens HIG deze dienst ook aan. Wij verzorgen graag al uw schoonmaakklussen. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk, onze medewerkers gaan niks uit de weg. Wij bieden verschillende diensten aan waaronder: reguliere schoonmaak. Hieronder vallen werkzaamheden zoals: stof afnemen, stofwissen, moppen, stofzuigen en prullenbakken legen. Bij ons kunt u kiezen uit periodieke- of dagelijkse schoonmaak voor uw kantoorpande. Ook de schoonmaak van ziekenhuizen, scholen of andere openbare gebouwen is voor Hofkens HIG geen probleem. Door te werken met een vast werkprogramma, zorgen wij ervoor dat u zich kunt blijven focussen op uw eigen werk. Alleen de beste materialen worden gebruikt tijdens de schoonmaak. Zo kunnen onze Allesreinigers hun werk het meest hygiënisch uitvoeren.

Hofkens HIG biedt dus alles onder één dak en zorgt ervoor dat u altijd een team van Allesreinigers voor u klaar staat. Wij zijn niet alleen een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk, maar ook een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Benieuwd geworden of wilt u nog meer informatie over onze schoonmaakklussen op maat? Neem dan zeker contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/