Een scheiding verloopt soepel met een scheidingsbemiddelaar

Waar dien je rekening mee te houden op het moment dat je hebt besloten om te gaan scheiden? Denk bijvoorbeeld aan de kinderen en de verdeling van de bezittingen. En wat gaat er eigenlijk gebeuren met het koophuis? Al deze vragen worden beantwoord door scheidingsbemiddelaars met jaren ervaring. Wie dit zijn? De specialisten van Zorgeloosch Scheiden. Zij zorgen er samen met jou en je toekomstige ex-partner voor dat alles goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door je emoties. Zij helpen je met onder andere de juridische afhandeling, het maken van afspraken en met het opstellen van het scheidingsconvenant. Alles geregeld? Dan zorgen zij ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de burgerlijke stand om deze officieel te maken.

Zo worden de kinderen niet de dupe van de scheiding

Een scheiding is al erg vervelend, maar op het moment dat er kinderen in het spel zijn is dit alleen maar erger. Je wilt dat ze zo min mogelijk merken van de problemen die jij en je toekomstige ex-partner met elkaar hebben. Kies daarom voor scheidingsbemiddeling door een specialist met persoonlijke aandacht en uitgebreide vakkennis. Deze zorgt ervoor dat je kinderen op een goede en veilige manier opgroeien, waarbij beide ouders betrokken zijn. Samen met jullie stelt Zorgeloosch Scheiden een ouderschapsplan op waarin precies staat hoe de zorg en opvoeding verdeeld wordt, hoe de kosten worden verdeeld en wat de woonsituatie wordt voor je kind. Zo weet je zeker dat je kinderen zo goed mogelijk door de scheiding komen. Dit maakt het scheiden van uw partner net wat draaglijker.

Een mediator helpt je om de juiste keuzes te maken tijdens de scheiding

Een scheiding zorgt vaak voor het oplopen van de gemoederen. Dit kan in verschillende situaties, of je nu met ruzie uit elkaar gaat of een van de twee wilt scheiden. In beide gevallen is het verstandig om een mediator als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat jij en je partner zich niet laten leiden door emoties tijdens de scheiding. Hierdoor weet je zeker dat de zaken goed geregeld worden en dat alles eerlijk wordt verdeeld. Vergeet daarbij ook de kinderen niet. Een mediator zorgt ervoor dat jouw kinderen tijdens de scheiding zo goed mogelijk worden opgevangen en dat zij leren begrijpen waarom jullie deze keuze hebben gemaakt.