Geen netaansluiting maar toch genieten van een vakantiehuis op het platteland van Spanje. Ja, het is mogelijk om zonder netaansluiting te kunnen genieten van vele luxe. Om dit te ervaren zou je eens Finca Iris moeten huren bij Refugio Marnes.

Een ruim en bijzonder onderkomen

Finca Iris is een ruime woning dat je kunt huren in Spanje. De woning ligt in de Costa Blanca en biedt slaapplaats voor zes tot acht personen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een woning en een studio aan te bieden. De woning beschikt over een ruime veranda met lounge gedeelte, waar je kunt genieten van lange gezellige avonden. In de woning zelf zijn twee royale slaapkamers en twee badkamers. De studio biedt nog een extra slaapkamer met daarnaast een zithoek, woonkamer en een badkamer met bad. In totaal zit je nu aan zes slaapplaatsen maar door het bijplaatsen van twee bedden kun je er met een gezelschap van acht personen terecht.

Genieten zonder netstroom

Zonder dat je het in de gaten hebt, beschikt de woning niet over netstroom. Maar ondanks dat vind je er wel een zwembad, afwasmachine en wasmachine. Ondanks dat functioneert de woning uitstekend. Een groot hightech zonnestroomsysteem zorgt voor alle stroom voor de woning. Daarnaast is er verwarming dat via een pellet systeem voor centrale luchtverwarming zorgt. Het is een authentieke woning met veel rust maar wat wel al kijkt naar de toekomst en zo groen mogelijk van alle gemakken wordt voorzien.